Mısırlıoğlu “Milli Sermayeyi Boşa Harcıyorlar”


İyi Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, Afyonkarahisar Zafer Meydanı’nda bulunan süs havuzunun yıkılmasına tepki göstererek “Milli sermayeyi boşa harcıyorlar” dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Afyonkarahisar programı öncesi Zafer Meydanı’nda bulunan süs havuzunun iş makineleri ile yıkılması, İyi Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu’nun tepkisini çekti. Yetkililere “israf haramdır” sözünü hatırlatan Mısırlıoğlu, tepkisini şöyle gösterdi:
“Bilindiği üzere yaklaşık 3 yıl kadar önce şehrimize bin bir emekle Zafer Meydanı yapıldı. Emek ve sermaye harcanan bu meydanda bir de süs havuzu bulunmaktadır. Duyduk ki Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Afyonkarahisar programı sebebiyle meydandaki süs havuzu kaldırılıyormuş. Geçtiğimiz günlerde de yollardaki hız kesici kasisler kaldırılmıştı. Takdir edersiniz ki kaldırılan her şey Sayın Erdoğan’ın Afyon programından sonra yerine koyulacak ve yeniden emek ve sermaye harcanmış olacak. Halktan alınan vergilerle, işçilerimizin emekleri ile yapılan bu çalışmalarda kaynaklarımızı en verimli şekilde kullanmamız gerekmez mi ? ‘İsraf Haramdır’ düsturu ile yetişen bizler, böylesine bir savurganlığa sessiz kalamıyoruz. Takdiri de yüce halkımızın vicdanına bırakıyoruz.”

Editör: Haber Merkezi