Mısırlıoğlu, “Afyonkarahisar TEKNOFEST için en güçlü adaydır”

TBMM ,de gurubu bulunan dört siyasi Partinin İl Başkanları Double Tree By Hilton'da bir araya gelerek Teknofest 2022’nin Afyonkarahisar'da yapılması için ortak bir basın açıklaması yaptı.
İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu'da ortak basın toplantısında konuşarak Teknofest 2022'nin İlimizde yapılmasına desteklerinin tam olduğunu açıkladı.
Başkan Mısırlıoğlu açıklamasında "İlimizin konumundan kaynaklanan ulaşım kolaylığı, beş yıldızlı otellerimizle birlikte sahip olduğumuz konaklama imkanı, gençlerimizin ve iş insanlarımızın teknolojiye olan ilgisi ve bu alanda gerçekleştirdikleri yatırımları, sahip olduğumuz doğal, tarihi ve kültürel değerlerimizin zenginliği ve Büyük Zaferin 100. Yılının manevi coşkusuyla Gizemli Şehir Afyonkarahisar TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivalini en başarılı şekilde gerçekleştirmeye adaydır.
Afyonkarahisar, mutlu, misafirperver ve teknolojiye ilgi duyan insanları, huzur veren atmosferi ile TEKNOFEST’e yakışan en güçlü adaydır.
Biz Afyonkarahisar olarak, devletimizin ve milletimizin kaderine yön veren istiklal harbimizde nasıl birlik ve beraberlik içinde hareket ederek tek yürek olmuşsak bugünde küresel teknoloji rekabetinde ülkemizin zaferler kazanması için zafer şehri Afyon olarak birlik ve beraberliğin en güçlü haliyle TEKNOFEST 2022 organizasyonuna en iyi şekilde ev sahipliği yapmak için şehrimiz ve vatandaşlarımız adına söz veriyoruz"dedi.

Editör: Haber Merkezi