“Milyonlarca insan Dünya Motokros Şampiyonası'nı ile Afyonkarahisar’ı izledi”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, Afyonkarahisar’da sona eren Dünya Motokros Şampiyonası ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, “ Milyonlarca insan Dünya Motokros Şampiyonası'nı ile Afynkarahisar’ı izledi. Şampiyona 57 televizyon kuruluşu tarafından 7 kıtada, 176 ülkede canlı yayınlanması ile yaklaşık olarak 3.3 milyar insan tarafından yarışlar canlı olarak takip edildi. Bu hem ilimiz hem de ülkemizin tanıtımı açısından son derece önemli bir olay” diye konuştu.

“CUMHURBAŞKANIMIZA TEŞEKKÜRLERİMİZİ ARZ EDİYORUZ”

Yurdunuseven,” Bu yıl Cumhurbaşkanlığı himayesinde gerçekleştirilen bir organizasyon olmanın onuru yaşadık. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkürlerimizi arz ediyoruz. Geçen yıldan itibaren Dünya Motokros Şampiyonası için destek sağlayan Gençlik Spor Bakanlığımıza ve Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğluna, Afyonkarahisar Belediyemize, Türkiye Motor Sporları Federasyonuna ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Yurdunuseven, “Bu yıl hem kategorilerin sayısı arttı, hem katılımcıların sayısı arttı, hem de seyircilerin sayısı arttı. Demek ki güzel işler yapılmış, inşallah önümüzdeki yıllarda bunun daha iyisini gerçekleştirmek için gayret sarf edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi