MİLLİ İTTİFAK MEYDANLARDA

 

AZİZ TÜRK MİLLETİ BİTTİ DEMEDİKÇE BU İŞ BİTMEZ...

                      

Milli İttifak Saadet Partisi  Afyonkarahisar Milletvekili Adaylarından Halit Kuş , Süleyman Çağlar , BBP İl Başkanı Cemil Çoker  , Eskişehir'de Milli İttifak Mitingine katıldılar.

 

Miting alanından Milletvekili adayları Halit Kuş , Süleyman Çağlar ve İl Başkanı Cemil çoker açıklama yaptı.

 

Açıklamada ;

Prof.Dr.Necmettin Erbakan hocamızı, Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nun davasını bitirdik diyenlere Eskişehir odun pazarından cevap veriyoruz... 


Aziz Türk milleti bitti demedikçe bu iş bitmez...

 

Tarihin, ülkemizin, coğrafyanın, mazlum insanların bizlere yüklediği sorumluluktan kaçmadık .

 

Milli İttifak Siyonizmin emellerine dur diyecek ve İslam’ı yüceltecek bir birlikteliktir. ALTERNATİF YOK DİYE İNSANLARIN GÖNÜLSÜZCE OY VERDİĞİ İKTİDAR PARTİSİNİN'DE ALTERNATİFİDİR.

 

Neden Milli ittifak! İki kutuplu Meclis’e nefes aldırmak için, Meclis’te milletin hakkıyla temsil edilebilmesi için... Algıların değil hakikatlerin konuşulması için...Milli ittifak.

 

Gelir dağılımındaki adaletsizliği bitirmek için, Adaletin herkese eşit bir şekilde uygulanması için, Mazlumların hakkını savunmak için, Milletimizi yeniden mutlu yapabilmek için, Huzur, barış ve kardeşlik ortamını yeniden tesis etmek için Meclise yürüyoruz inşallah.

 

Yeryüzünde zulüm kalkıncaya kadar adil bir düzen kuruluncaya kadar, biz bu davanın yolundayız. Bizim davamız, hak davasıdır. Bizim davamızda kimse kendisi için yaşamaz.Herkes kardeşi için yaşar. Biz siyaseti, Allah rızası için yapıyoruz. İnsanlığın kurtuluşu ancak İslam birliğinin kurulması  ile mümkündür.

 

Bu ittifak yüzde bilmem kaç oya değil, barajı aşmaya değil, iktidara aday bir ittifaktır. Çünkü bugün öyle tarihi bir gün yaşanıyor ki milletimizin öz evladı gibi gördüğü, bağrına bastığı takdir ve teveccüh ile takip ettiği iki siyasi partimiz işte burada, bir arada elhamdülillah

 

 

Editör: Haber Merkezi