MİLLİ GÜREŞÇİLERDEN BAŞKAN ÇOBAN'A ZİYARET

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Vücut Geliştirme, Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu İl Temsilcisi Antrenör Suat Gökçimen'i makamında kabul etti.

Belediyespor Kulüp Başkanı Abdullah Aydoğan'ın da katıldığı ziyarette Başkan Burhanettin Çoban'ı ziyaret eden Antrenör Suat Gökçimen, çalışmaları hakkında bilgi verdi.

         31 Mart 3 Nisan tarihleri arasında Antalya'nın Kemer ilçesinde yapılan Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonası ve Avrupa Şampiyonası seçme müsabakalarında sporcularının 4 altın, 4 gümüş ve 1 bronz madalya kazandıklarını kaydeden Suat Gökçimen; Fadime Ürgüt, Cemile Birlik, Sultan Sivrihisarlı, Gökhan Taşpınar ve Beytullah Gökhasan'ın milli takıma seçilme başarısı gösterdiklerini söyledi.

         Bilek Güreşi Avrupa Şampiyonası'na katılma başarısı gösteren sporcuların 1-7 Haziran tarihleri arasında ülkemizi Bulgaristan'da temsil edeceklerini söyleyen Vücut Geliştirme, Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu İl Temsilcisi Antrenör Suat Gökçimen, kendisinin de bu müsabakalarda federasyon tarafından görevlendirildiğini dile getirdi.

           Bilek Güreşi Avrupa Şampiyonası'na katılma başarısı göstererek milli takıma seçilen sporcuları başarılarından dolayı tebrik eden Başkan Burhanettin Çoban Bulgaristan'da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası'nda başarılar diledi

Editör: Haber Merkezi