Milletvekilleri ve il başkanı Sezen’den ilçelere teşekkür ziyareti

AK Parti Afyonkarahisar milletvekilleri Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven, İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen ile birikte 24 Haziran seçimlerinin ardından ilçelere teşekkür ziyaretleri yaptılar. Hocalar, Kızılören, Sinanpaşa, Çobanlar, Sultandağı ve Bolvadin ilçelerini ziyaret eden Özkaya, Yurdunuseven ve Sezen 24 Haziran seçimlerinde fedakarca çalışan teşkilat mensuplarına teşekkür etti.

24 Haziran seçimlerinin hemen ardından saha çalışmalarına başlayan AK Parti milletvekilleri Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven ile İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen bu kapsamda Sinanpaşa, Hocalar, Kızılören, Çobanlar, Sultandağı ve Bolvadin ilçelerindeki teşkilat mensuplarına teşekkür ziyaretinde bulundular.

“Eğer kazansalardı ülkemizi altın tepside yabancılara sunacaklardı”

Ziyaretlerin ardından bir açıklama yapan Sezen konuşmasında, “Çok yoğun bir seçim süreci geçirdik. 24 Haziran seçimleri ülkemizin bekasını ortaya koyma seçimiydi. Bu seçim Türkiye'nin dünyada söz sahibi olup olmama seçimiydi. Bu seçim Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ülkemizin bölünmez bütünlüğünü korumak ve halkımıza refah içinde yaşayabilecekleri bir ülkeyi sunma seçimiydi. Bu seçim, eğer kazanmış olsalardı birilerinin de ülkemizi yabancılara altın tepside sunacakları bir seçimdi. Çünkü bunların ülkemize ve milletimize dair tek bir vaadini duymadınız, duymayacaksınız da. Bu yüzden bunları bilen halkımız tercihini yine AK Parti’den yana yapmıştır. Biz de seçimlerin hemen ardından sahaya indik ve teşkilat mensuplarımıza teşekkür ziyaretleri yapıyoruz” ifadelerine yer verdi.

“Destek veren halkımıza teşekkür ediyoruz”

Sezen, “Aziz milletimiz Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye Cumhuriyeti'nin seçilmiş ilk başkanı ve AK Parti'yi de tekrar birinci parti yapmıştır. Sonuçların başta Afyonkarahisarımız olmak üzere tüm ülkemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Vakit Türkiye vakti. Vakit Afyonkarahisar vakti diyerek güçlü Türkiye, güçlü Afyonkarahisar vurgusuyla halkımızdan destek istemiştik. Buna karşılık bizlere destek veren tüm Afyonkarahisarlı kardeşlerimize ve teşkilat mensuplarımıza çok teşekkür ediyorum. Afyonkarahisar halkının üzerimize yüklediği sorumluluğun bilincindeyiz Bundan sonraki süreçte de çalışmalara devam edeceğiz. Bugün Sinanpaşa ilçesinden başlayarak Hocalar, Kızılören, Çobanlar, Sultandağı ve Bolvadin ilçelerinde 24 Haziran seçimlerinde fedakârca çalışan teşkilat mensuplarımıza ve destek olan hemşerilerimize teşekkür için ziyaretlerde bulunduk” diyerek sözlerini noktaladı.

Sezen’e milletvekilleri Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven ile birlikte Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk ve Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan da eşlik etti.

Editör: Haber Merkezi