Milletvekilleri Özkaya ve Yurdunuseven Hafta Sonunu Yoğun Geçirdi

Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali ÖZKAYA ve Av. İbrahim YURDUNUSEVEN hafta sonunda ilimizdeki programlara katılarak devamında belde ve belediyelerimizi ziyaret etti.

Sultandağında Foto Safari Heyecanı

Pazar günü İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünce düzenlenen foto safari programına katılmak için yola çıkan Milletvekilleri öncelikle Sultandağı Kervansarayında ilçe yöneticileri ile bir araya geldi. Ali Özkaya burada yaptığı konuşmasında düzenlenen foto safarinin, restorasyon sonrasın da Sultandağlı hemşerilerimize kazandırılan Kervansarayın tanıtımı açısından bir fırsat olduğunu söyledi.

Sonrasında kiraz bahçelerinde fotoğrafçılarla bir araya gelen Milletvekilleri farklı bölgelerden ilimize gelen fotoğraf tutkunları ile sohbet etti. Kiraz bahçeleri hakkında Tarım İl Müdürü İbrahim Acar dan bilgi alan Milletvekilleri proje geliştirilmesi halinde Tarım ve Orman Bakanlığından yardım alınması için gereken desteğin verileceğini söylediler.

Sultandağı Belediyesinde Hizmetler Son Sürat

Milletvekilleri ilçe merkezinde Ak Parti ilçe başkanı Mustafa GENÇ ve ilçe yöneticileriyle birlikte Sultandağı Belediye Başkanı Mehmet ALDIRMAZ’ı makamında ziyaret etti. Ali ÖZKAYA ziyarette “ Sultandağı belediyesini teslim aldığımızda çalışan düzgün bir aracı dahi kalmamıştı. Elhamdülillah bugün belediyemize araçlar kazandırılmış bunları koyabilmek için 10 kapasiteli büyük araç garajı dahi yapılmıştır. Su sorununu çözmek için 500 tonluk su deposu yapılmış yıllardır sorun haline gelen alt yapı için ihale aşaması sonuç bölümüne gelmiştir. Ak Partinin belediye seçimlerini genç başkan, başarılı başkan Mehmet Aldırmaz ile kazanması sonucunda da hizmetler gözle görünür olmuştur.” dedi.

Kiraz İhracatında Çözüm Geliştiriyoruz

Sultandağı Kırca köyü halini ziyaret ederek kirazlarının ihracatında yaşanan sorunlara açıklık getiren Milletvekili Ali Özkaya “ Sultandağı ve Çay ilçelerimizde kiraz üreticilerimiz çok büyük ve dünyanın en güzel kirazlarını üretiyorlar ancak son dönemlerde ihracat firmalarından kaynaklı olarak fiyatlar düşüyor. Bende bununla ilgili olarak Ticaret Bakanımız Sayın Ruhsar PEKCAN ve Tarım ve Orman Bakan Yardımcımız Fatih METİN Beyle görüşerek konuyu kendilerine ilettim. Değişik ülkelere ihracat yapılması ile ilgili çözümler arıyoruz. İnşaAllah en kısa sürede sonuç alacağız. Hemşerilerimize hayırlı bol kazançlar diliyorum.” Dedi.

Belediye Ziyaretleri Çay Belediyesi İle Devam Ediyor

Sonrasında Ak Parti Milletvekili İbrahim Yurdunuseven ve Çay Belediye Başkanı Hüseyin ATLI ile Ak Parti İlçe Başkanlığı görevine gelen Av. Kadir Çetin ve yeni yönetimine başarılar dilemek için Ak Parti Çay ilçe başkanlığını ziyaret eden Milletvekili Özkaya  “Çay ilçemizde önceki başkanımıza ve yönetimine teşekkür ediyorum. Çayda bayrak yarışını devralan yani başkan Kadir Bey ve yönetimine de başarılar diliyorum.” Dedi.

Devamında Çay Belediye Başkanı Hüseyin Atlıdan ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Özkaya  “Yoğun çalışmalar sonucu Çayda büyük bir oy farkıyla belediyeyi kazanan Başkanımız geride bıraktığımız süreçte başarılı bir yönetim sergilemiştir. Bizlerde önümüzdeki süreçte kendisine gereken her türlü desteği vereceğiz. Bugün çayda yapılması planlanan gençlik ofisi, millet kıraathanesi ve millet bahçesi için tespit edilen yerlerde incelemelerde bulunduk. İnşaAllah buraları daha güzel şekillerde  halkımızın hizmetine kazandıracağız ” Dedi.

Editör: Haber Merkezi