Milletvekili Yurdunuseven’in Kurban Bayramı Kutlama Mesajı

Değerli Afyonkarahisarlı Hemşehrilerim;

Bayramlar; İnsanlar arasındaki sevgi ve merhametin her türlü husumeti yok ettiği, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları müstesna zamanlardır.

Kurban; Cömertlik, dayanışma ve yoksulların sevindirilmesidir. Hep beraber bu bayramda, kurban etlerimizi ihtiyaç sahipleri komşularımızla, eş, dost ve akrabalarımızla paylaşalım. Küs olduklarımızla barışalım. Küskünleri ve dargınları barıştıralım.

Ülkemizin zor günlerden geçtiği bu dönemde her zamankinden daha fazla birbirimize sarılmamız ve kenetlenmemiz gerektiğini düşünüyorum. Türk milleti; iyi günde, kötü günde bir olabilme, birlik olabilme, kenetlenebilme ve birlikte hareket edebilme kabiliyeti sayesinde binlerce yıldır ayakta kalmayı başarabilmiştir. Bunu 15 Temmuz’da hep birlikte yaşadık, gördük ve tüm dünyaya gösterdik.

Ekonomimiz üzerinden; Ezanımıza, bayrağımıza, demokrasimize ve bağımsızlığımıza oynanan bu alçak oyunu da yalnızca bir olarak, beraber olarak, hep birlikte tek yürek olarak bozacağımıza inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle; Rabbime, kendisine sunulan tüm kurbanları makbul buyurması ve birbirimize yakınlaşmamız için bir vesile kılması için dua ediyorum. Kurban Bayramı'nın ülkeye, İslam dünyasına ve bütün insanlığa barış ve huzur getirmesini temenni ediyor, Kurban Bayramınızı en kalbi duygularımla kutluyorum.

Av.İbrahim YURDUNUSEVEN

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili

Editör: Haber Merkezi