Milletvekili Yurdunuseven’in 15 Temmuz Mesajı

Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven yazılı açıklamasında:

15 Temmuz, Türkiye’nin Milli Mücadele döneminden bu yana milletin kuvvetini ve gücünü tekrar gösterdiği, destan yazdığı bir gündür. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın önderliğinde topyekun, dil, din, ırk ve cinsiyet ayrımı olmadan, tek bayrak altında toplanan insanların bir işgale karşı sonuna kadar direnişini temsil eden bir gündür.

Yüce Türk milleti, o kara gecede ağır silahlarıyla yurdumuzu işgale kalkışan teröristlere karşı ellerinde silah veya herhangi bir yaralayıcı unsur bulunmadan sadece gönüllerde iman, ellerde Türk bayrağı ve dillerde tekbirlerle; zalimlere, hainlere, vatanını satan teröristlere karşı büyük bir mücadele vermiş ve bunun sonucunda 15 Temmuz destanını yazmıştır.

Vatandaşlarımız demokrasinin, milli iradeye sahip çıkmanın ne demek olduğunu tüm dünyaya bu kara gecede göstermiştir. Sevinmek için bekleyen Türkiye düşmanlarının heveslerini kursaklarında bırakmıştır.

Bu hain FETÖ darbe girişiminin yıl dönümünde, başta Ömer HALİSDEMİR olmak üzere verilen 250 şehidimize yüce Allah’tan rahmet, kederli ama gururlu ailelerine baş sağlığı diliyorum. Bu vatan toprağında Ömer HALİSDEMİR’ler var oldukça Allah’ın izniyle kimse vatanımızı bölemeyecek milletimizi parçalayamayacaktır. Allah bir daha bu millete 15 Temmuz gibi kara bir gece yaşatmasın.



 

Editör: Haber Merkezi