Milletvekili Yurdunuseven’in 1 Mayıs Mesajı

Milletvekilimiz İbrahim Yurdunuseven 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Yurdunuseven mesajında;

Ülkemizin büyümesi ve hedeflerine doğru emin adımlarla ilerlemesi yolunda emek ve alın teriyle en önemli pay sahibi olan işçi ve emekçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlu olsun.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü tüm dünyada birlik, dayanışma ve haksızlıklarla mücadeleyi temsil eden, emekçilerimizin demokratik ve barışçıl yollarla hak arayışlarının simgesidir. Bizler, işçinin ücretini alın teri kurumadan verin diyen bir medeniyetin temsilcileri olarak emekçinin yanında her zaman olmalıyız. Bugün koronavirüs dolayısıyla geldiğimiz noktada emeğin, iş gücünün de ne kadar kıymetli olduğunu birkez daha gördük.İşçilerimizin hakkının, hukukunun korunması doğrultusunda yapılacak her türlü samimi çalışmayı desteklemeye devam edecek; işçi ve emekçi kardeşlerimizle sonuna kadar kol kola, omuz omuza yürüyeceğiz.Bu yaklaşımın, sorunların çözümünü kolaylaştıracağı ve demokrasimizin gelişmesine önemli katkı sağlayacağı açıktır.



Emeklerinden ve alın terlerinden başka sermayeleri olmayan, ülkemizin büyümesinde ve kalkınmasında önemli rol oynayan işçi ve emekçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü tebrik ediyorum.

Editör: Haber Merkezi