Milletvekili Yurdunuseven’den Bayram Mesajı

Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan bir Ramazan ayını daha nihayete erdirerek bu mübarek günlerden ayrılmanın hüznünü yaşarken bir yandan Ramazan Bayramı'na ulaşmanın sevincini yaşıyoruz.

Dünyayı saran virüs salgını sebebiyle bu Ramazan ayında, mübarek gün ve gecelerimiz birbirimizden ayrı ve buruk geçti. Ancak bu alınan tedbirler sonucu salgına karşı büyük kazanımlar sağladık. Bu kazanımları koruyup tekrar ikinci bir dalgaya fırsat vermemek için bir müddet daha ayrı kalacak, Ramazan Bayramını da birbirimizden uzak kalarak ancak birbirimizi hatırlayıp arayıp sorarak idrak edeceğiz. Bayramlarımız, paylaşmanın ne kadar kıymetli olduğunu anladığımız, insanı insan yapan değerlerin yoğun olarak yaşandığı, saygı ve sevginin katmerleştiği, birlik, beraberlik, kardeşlik, dostluk duygularının güçlendiği, dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu insanların birlikte huzur içinde, çok daha güzel yaşayabileceğini bizlere gösteren müstesna günlerimizdir. Bizler gerek kültürümüzün getirdiği geleneklerimiz ile gerekse inancımızla yan yana olmadan da bir olmayı biliriz. Bu günler bizlere bildiğimiz ancak hatırlamaya ihtiyaç duyduğumuz, kardeşlik, dostluk, paylaşmak gibi bir çok duygunun önemini de yeniden anlamamıza vesile oldu.

Bu duygu ve düşüncelerle birlik ve beraberlik içerisinde coşkusuna erişeceğimiz nice bayramlara ulaşmak dileğiyle, Ramazan Bayramı'nın tüm islam alemi için mübarek olmasını Yüce Rabbimden niyaz ediyor, insanlık için hayırlara vesile temenni ediyorum.

Editör: Haber Merkezi