Milletvekili Yurdunuseven ilçe ziyaretlerinde

AK Parti İnsan Hakları Başkan Yardımcısı, Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven'in Sultandağı ve Emirdağ'da düzenlemiş olduğu ziyaretler ile ilgili yapmış olduğu basın açıklaması;

AK Parti İnsan Hakları Başkan Yardımcısı, Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, Sultandağı ve Emirdağ'da düzenlemiş olduğu ziyaretler ile AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı'nda gerçekleştirmiş olduğu Halk Günü ile ilgili yazılı bir açıklama yayımladı. 20 Yılda yapılan hizmetlere verilen emeğe vurgu yapan Milletvekili Yurdunuseven;

Yarım asırdır özkaynakları yok edilen ve millet iradesine vurulan hançerle dış güçlere peşkeş çekilen Türkiye 20 yılda AK Partimiz ile büyük bir şahlanış yaşadı. 20 Yıldır çözüm odaklı siyaset anlayışımız ile bir yandan milletimize reva görülen bütün anlayışları yıkarken bir yandan da kimliği unutturulmuş Türkiye hayali kurup üzerimizde kirli planlar yapanların planlarını da teker teker bozduk. AK Parti Türkiye için milletimiz için olmazları yapılamazları ortadan kaldırdı. Artık dünyadaki bütün ülkeleri etkileyen krizleri çözen karar mekanizmasında başı çeken ülke Türkiye oldu. İlmek ilmek işlediğimiz çözüm ve hizmet anlayışımız ile hedeflerimiz doğrultusunda yine yolumuza devam ediyoruz.

Afyonkarahisar'ımız, ilçelerimiz, beldelerimiz ve köylerimizde hemşehrilerimizle ve esnaflarımızla bağımızı koparmadığımız gibi teşkilatlarımızla da talepleri bizzat dinlemek için kapı kapı gezmeye de devam ediyoruz. Sultandağı ve Emirdağ ilçelerimiz ile bağlı beldelerimizde teşkilatlarımızı ve belediyelerimizi ziyaret ederek çalışmalarımızı değerlendirdik. Devam eden çalışma ve projeleri yerinde inceleyerek başkanlarımızdan bilgi aldık. Köylerimizde kahvehanelerimizde hemşehrilerimizle bir araya gelerek hem gündemi hem talepleri konuştuk. Ekonomimize can veren esnaflarımızı birer birer gezerek beklentilerine ve ihtiyaçlarına kulak verdik. Ticaret odaları ve sulama kooperatiflerimizde başkanlarımız ve yönetim kurulu üyelerimiz ile değerlendirmelerde bulunduk. Daha önce Afyonkarahisar'ımızda verimsiz arazi kalmasın sloganıyla ektiğimiz Altınotu'nun hasadını gerçekleştirdik. Bizler milletimizden hiç kopmadık. Afyonkarahisar'da sokağa dahi çıkamayan işi sadece yandaşlarını ziyaret etmek olanlara karşın karış karış Afyonkarahisar sokaklarında dolaştık ve dolaşmayada devam ediyoruz. Sokaklar gösteriyor ki AK Parti hemşehrilerimizin kalbinde müstesna bir yer tutmuş. Milletimizin göstermiş olduğu bu teveccüh ve destekle çok daha büyük işleri başarmaya devam edeceğiz.

Ektiklerimizi Biçme Vaktidir

20 Yıldır Büyük ve Güçlü Türkiye hayaliyle yaptığımız çalışmaların hepsinin neticesini aldık. Vesayet odaklarını kurdukları tuzaklara gömdük ve artık yola çok daha güçlü olarak devam etme vaktidir. Yıllar öncesinden kendimize ilk hedef olarak belirlediğimiz 2023'ün artık arefesindeyiz. Bugüne kadar olduğu gibi yine millet iradesiyle 2023 zincilerini kıracak ve asıl doğrultumuzdan sapmadan bir sonraki hedeflerimize yürüyeceğiz.

Editör: Haber Merkezi