Milletvekili Yurdunuseven Halk gününde vatandaşları dinledi

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, her ay düzenli olarak gerçekleştirdiği halk günü toplantılarına devam etti.

Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, vatandaşların talep ve sorunlarını dinlemek amacıyla il başkanlığı binasında düzenlediği halk günü toplantılarnda vatandaşlarla bir araya gelerek talep, istek ve sorunlarını dinledi.

“Halkımıza bir söz vermiştik”

Düzenli olarak vatandaşlarla bir araya geldiklerini ifade eden Yurdunuseven “ Biz Milletvekili seçimlerinde halkımıza bir söz vermiştik bir ayağımız Afyon'da olacak, sürekli halkımızla iç içe olacağımızı ve sorunlarını dinleyeceğimizi söylemiştik. Vatandaşlarımıza diyoruz ki 'Siz Ankara'ya zahmet etmeyin, biz Afyonkarahisar'a gelir sizlerin dertlerine derman olmaya ve çözüm bulmaya çalışırız.' Bu sadece vatandaşlarımız için değil. Muhtarlarımız ve belediye başkanlarımız için de söz konusudur. Ankara'dan yapabileceğimiz ve takip edebileceğimiz her türlü hizmet için biz burada varız" dedi.

Kendisiyle görüşmeye gelenlerin genellikle iş konusunda talepte bulunduğunu anlatan Yurdunuseven,"Çoğu kardeşlerimiz bizden iş talep ediyor. Bu konuda biz kendilerini yönlendirmeye çalışıyoruz. Aslında bizden işçi talep eden firmalar da çok. Ama vatandaşlarımızın bir kısmı da iş beğenmiyor maalesef. Sadece memurluk olarak talepler oluyor ama biz her türlü ihtiyacı karşılamak amacıyla özel sektöre de yönlendirme yapıyoruz” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi