Milletvekili Yurdunuseven'den Yeni adli yıl mesajı

TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Üyesi, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, yeni adli yıl açılışı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Milletvekili Yurdunuseven ,” Hukuk devletinin var olmasında ve yaşatılmasında en büyük rolü üstlenen bağımsız ve tarafsız yargı camiasının önemli vazifeyi ne kadar başarılı bir şekilde yerine getirilirse toplumun huzur, güven ve birliğinin sağlanmasına o derecede katkı sağlanmış olacağını belirtti.”

Yurdunuseven mesajında şunları ifade etti;

“Son yıllarda ülkemizde demokrasinin, hukuk devletinin güçlendirilmesine öncelik verilmiş ve gerçekleştirilen reformlarla Türk demokrasisi evrensel standartlar çizgisine ulaştırılmaya çalışılmaktadır. Bu doğrultuda Adalet Bakanlığımız öncülüğünde hazırlanan Yargı reformu strateji belgesi ile birlikte adalet sistemimiz daha da hızlanacak, vatandaşlarımızın ve hukukun üstünlüğü adına yapılacak olan yeni uygulamalar ile adalet sistemimizin standartları daha da güçlenecektir. Bu duygu ve düşüncelerle Yeni Adli Yılın ülkemiz, vatandaşlarımız ve hukuk camiamız için hayırlı olmasını diliyor, adaletin tesisi için vatanımızın her köşesinde fedakarca görev yapan tüm yargı çalışanlarımızın yeni adli yılını tebrik eder, görevlerinde başarılar diliyorum.”

Editör: Haber Merkezi