Milletvekili Yılmaz, Sinanpaşalıların dertlerini dinledi

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, ilçe ziyaretlerine devam ediyor.
Sabah erken saatlerde Sinanpaşa ilçesinin hayvan pazarını ziyaret eden Yılmaz, hayvan satan esnafların sorunlarını dinledi.
Yılmaz ziyaretinde, Afyonkarahisar Sinanpaşa ilçesi ve ilçeye bağlı Taşoluk ve Nuh beldelerini ziyaret etti.
Yılmaz, ziyareti sırasında Sinanpaşa hayvan pazarını, Ziraat Odası Başkanlığını, Süt Üreticileri Birliğini, sebze pazarını, çarşı esnafını ve sanayi esnafını ziyaret ederek, vatandaşların sıkıntıları dinledi.
Hayvan pazarına yapılan ziyaret sırasında pazarda alışverişin olmadığını, hayvan üreticilerin umutsuz halini gören Yılmaz, "Sinanpaşa hayvan pazarı içler acısı. Pazarlar şap hastalığı nedeni ile bütün ilçelerde olduğu gibi burada da kapalı. Derme çatma bir Pazar kurulmaya çalışılıyor. Hayvancılık para kazanmadığı için pazarda alım satım yok " yorumunda bulundu.
Milletvekili Yılmaz’ın kendilerini ziyaret edip, sorunlarını dinlemesinden oldukça memnun kalan hayvan pazarı esnafı, ''Yanlış politikalar sonucu zor durumda kaldık. Besicilik ve hayvancılıkla uğraşanlar sürekli zarar ediyor. İthal edilip getirilen canlı hayvanlar da bizleri olumsuz etkiliyor, bunun yerine yerli üreticiye verilerek, hem üreticinin yüzünün gülmesi, hem de Türk ekonomisine katkı sağlanabilir’’ dedi.
Ardından Sinanpaşa Ziraat Odası Başkanlığı ve Süt Üreticileri Birliğini ziyaret eden Yılmaz, sebze pazarına ve sanayi esnafına ziyarette bulundu. Buralarda da aynı manzarayla karşılaşan Yılmaz, "Ürettiğimiz malı satamıyoruz" diye yakınan çiftçilerle bir süre sohbet etti. Yılmaz, Türkiye de son on yıl içinde tarım ve hayvancılığın dibe vurduğunu, esnaf kesiminin kepenk kapattığını, yoksulluğun ve işsizliğin arttığını söyledi.
Milletvekili Yılmaz’a sürdürdüğü Sinanpaşa ziyaretinde MHP Sinanpaşa İlçe Başkanı Bekir Yıldırım ve ilçe yöneticileri de eşlik etti
Akşam saatlerine kadar süren ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP Sinanpaşa İlçe başkanı Bekir Yıldırım, ''Sayın milletvekilimize bizleri unutmayıp ilçemizin sorunlarını, sıkıntılarını, sevinçlerini paylaştığı için çok teşekkür ediyorum. MHP olarak bizler sadece seçimlerde değil, her zaman halkımızla beraberiz. Onların sıkıntıları bizim sıkıntımız, sevinçleri bizim sevincimiz’’ dedi.
Editör: Haber Merkezi