Milletvekili Yılmaz, Meclis Taksiyi kullandı
Geçtiğimiz günlerde ilimize gelerek Milletvekili Kemalettin Yılmaz’ın kullandığı meclis taksi aracı ile çekimler gerçekleştiren Deniz Güçer’in Hazırlayıp sunduğu Meclis Taksi Programı 18.08.2013 Pazar günü saat 21.05’te TRT HABER kanalında yayınlandı.
İktidarıyla muhalefetiyle siyaset sahnesinin aktörleri bir bir taksicilik yapmaya, yolcularıyla gündemi değerlendirmeye devam ediyor. Bu hafta MHP Afyon Milletvekili Kemalettin Yılmaz taksici oldu, memleketi Afyon’da müşteri aradı.
Ziraat Yüksek Mühendisi kimliği de bulunan mecliste de oldukça faal olan Yılmaz, milletvekili olarak hizmet verdiği Afyon’da hemşerilerini gidecekleri yerlere ulaştırdı. Afyon’un sorunlarının konuşulduğu Meclis Taksi’de gündemin en sıcak başlıkları da ele alındı.
MHP milletvekili genç bir müşterisiyle gülümseten bir sohbete de ev sahipliği yaptı. MHP’li Yılmaz genç müşterisine: ”Afyonlu milletvekillerini tanıyor musun?” diye sordu,” tanımaz olur muyum” yanıtı alan Yılma, bu kez de “ en çok kimi tanıyorsun” diyerek sohbeti sürdürdü, yolcusu “Kemalettin Yılmaz’ı tanırım. Yıllardır Afyon’da siyaset yapıyor” yanıtını verdi.
Yolcusunun kendisini tanıyamadığını fark eden milletvekili taksici “görsen tanır mısın” diye sordu, genç yolcusu “tanımam mı ağabey” dedi. MHP’li Yılmaz müşterisine “o zaman iyi kamufle olmuşum” diyerek kendisini tanıttığında yolcusu büyük şok yaşadı.
Editör: Haber Merkezi