Milletvekili Toptaş, Ulaşılmadık Yer Bırakmıyor
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş, ilçe ziyaretlerine devam ediyor.

CHP Milletvekili Ahmet Toptaş, Bayat’ta halkla bayramlaştı. Bayat ilçesinde partililerle bayramlaştıktan sonra Esnafı da ziyaret eden Milletvekili Ahmet Toptaş küçük esnafın yok olduğunu belirtti.
Toptaş, ‘’Çiftçi ve hayvancılıkla uğraşanlar perişan durumdadır. Sıfır faizle kredi veriyoruz diyerek hayvancılığa destek vereceğiz dediler. Fakat burada köylümüzü aldatıp bugün zarar eder bir hale getirdiler. Şimdi herkes bankalara borçlu hale geldi. Türkiye Suriye ve PKK olayları ile yanlış yola sürüklenmiştir. Bu gidişata dur demeliyiz. Önümüzde 1 yıl sonra yerel seçimler var. Bu seçimlerde AKP iktidarına ciddi uyarı yapmalıyız’’ dedi.
Ziyarete Milletvekili Ahmet Toptaş ile CHP Bayat ilçe başkanı Mehmet Ali Bayrak ve yönetimi de katıldı.
-Bolvadin
CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş, Bolvadin de partililerle bayramlaştıktan sonra Kemerkaya, Özburun, Büyükkarabağ Beldelerinde halkla bayramlaşıp sohbet etti.
Ziyaretlerde konuşan Milletvekili Ahmet Toptaş Bolvadin’de son seçimlerde oylarımızı 3 katına çıkardık. Ama bu yetmiyor Bolvadin merkezde olmak üzere CHP belirleyici parti durumuna gelmiştir. Bizlere halkımızın bu kötü gidişata dur demesi için gece gündüz demeden çalışmak düşüyor’’ diye ifade etti.
Ziyaretlere Bolvadin CHP İlçe Başkanı Ömer Çengelci ve yönetimi ile Özburun Belediye Başkanı Hasan Boyracı da katıldı. Toptaş, ziyarette Kemerkaya beldesindeki verilen hacı yemeğine de katıldı.
-Emirdağ
CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş Emirdağ merkezde esnafın bayramını kutladı. Esnafla sohbet edip sorunlarını dinleyen Toptaş, “Emirdağ bizim kalemizdir. Bu kalede Belediye Başkanı olarak Sosyal Demokrasiyi benimsemiş ve bu anlayışı savunan arkadaşımızı görmek istiyoruz. Geçmişte küçük hatalardan dolayı Belediye seçimlerini kaybettik. Biz böyle bir hatayı bir daha yapmayacağız. Teşkilat olarak bunun farkındayız. Halkımızın bize büyük destek verdiğini biliyorum. Bu desteğin fazlasını Belediye seçimlerinde de vereceğinize inanıyorum. Bizde sizlere mahcup olmamak için çalışacağız” dedi.
Akşam ise Emirdağ’ındaki düğünde misafir olan Milletvekili Ahmet Toptaş’ı Emirdağ ilçe Başkanı Recep Özer ve yönetimi ile belediye eski başkanı Mehmet Pala yalnız bırakmadı.
Editör: Haber Merkezi