Milletvekili Taytak’tan Bakan Kurum’a ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u makamında ziyaret ederek MHP’li belediyelerin talep ve isteklerini iletti. Bakan Kurum’da gereken desteğin verileceğini ifade etti.

CHP,HDP ve İP’in karşı çıktığı, AKParti ve MHP’nin Cumhur İttifakı birlikteliği ile yasalaşan İnfaz Yasası’ndan hemen sonra Bakanlık ve bürokrasi ziyaretlerine devam eden MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, dünkü ziyaretinde Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u makamında ziyaret etti. Afyonkarahisar belediye başkanlarının kendi bölgelerinde seçim öncesi vatandaşlara vermiş olduğu sözleri yerine getirmek adına Ankara’da yoğun bir şekilde çalışan Milletvekili Taytak, bakanlık, bakan yardımcılığı ve bürokrasi ziyaretlerine kaldığı yerden devam ediyor. Milletvekili Taytak, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u ziyaret ederek belediyelerin istek ve taleplerini iletti. Samimi bir ortamda geçen ziyarette Bakan Kurum, Milletvekili Taytak’ın ziyaretinden dolayı teşekkür etti. Bakan Kurum Mehmet Taytak’a belediyelerin istek ve taleplerinin yerine getirileceğini söyledi.

Milletvekili Taytak’tan Bakan Kurum’a teşekkür

MHP’li belediye başkanlarının istek ve taleplerini iletmek için Bakan Kurumu ziyaret ettiğini belirten Milletvekili Taytak, desteklerinden ve yakın ilgisinden dolayı Bakan Kurum’a teşekkür etti. Taytak,“Belediyelerimizi hizmette yarışır hale getirmek için tüm eksikliklerini gidermeye çalışıyoruz. Bugün yaptığımız görüşme oldukça verimli geçti. Sayın Bakanımız Belediye Başkanlarımızın taleplerinin karşılanmasına müspet karşılık verdi. Bakanımıza ilimize gösterdiği ilgi ve destekleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi