Milletvekili Taytak‘tan anlamlı davranış

Daha önce tedavi sürecini üstlendiği 8 yaşındaki kas hastası küçük Ahmet’in sünnet düğününe katılan MHP Milletvekili Mehmet Taytak, küçük Ahmet’e oyuncak ve Türk Bayrağı hediye etti. Bostan ailesi ise kendilerini yalnız bırakmayan ve bu mutlu günlerinde yanlarında olan Milletvekili Taytak’a teşekkür ettiler.

MHP Milletvekili Mehmet Taytak, İl Başkanı Mehmet Kocacan ve il yönetimi ile beraber ilçeleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Milletvekili Taytak, daha önce sosyal medya ve basın aracılığıyla yardım çağrısında bulunan Bayat ilçesine bağlı Sağırlı Köyü’nde yaşayan kas hastası olan 8 yaşındaki Ahmet Oruç Bostan’a tedavi sürecinde yardım elini uzatmıştı. 8 yaşındaki Ahmet Oruç Bostan’ın sünnet düğünü katılan Milletvekili Taytak ve parti yönetimi, Bostan ailesini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadılar. Küçük Ahmet ve ailesiyle yakından ilgilenen Milletvekili Taytak, Küçük Ahmet’e oyuncak ve Türk Bayrağı hediye etti.

Bostan ailesinin mutluğu görülmeye değerdi

Bostan Ailesi ise Milletvekili Taytak’ın sünnet düğünlerine katılmasından dolayı mutlu olduklarını ifade ettiler. Bostan Ailesi çocuklarının tedavi sürecinde yakında ilgilenen ve devamında ise ilişkisini kesmeyen ve sünnet düğününe katılan Milletvekili Taytak’a teşekkür etti. Milletvekili Taytak’ın kendilerini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadığı için ve her daim yanlarında oldukları için mutlu olduklarını dile getirdiler. Küçük Ahmet’in mutluluğu ise gözlerinden okunuyordu.

Taytak ilçelerde vatandaşlarla buluştu

Milletvekili Taytak daha sonra Gömü beldesinde bulunan vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti. Bayat İlçe teşkilatını da ziyaret eden Milletvekili Taytak ve parti yönetimi burada Bayat İlçe Başkanı Seyfettin Atacan ve Bolvadin ilçe teşkilatı ile birlikte bir istişare toplantısı gerçekleştirdi. Partilileri ile beraber Emirdağ ilçesine geçen Milletvekili Taytak, Emirdağ İlçe Başkanı Abdil Demiral, bir önceki dönem Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın ve ilçe teşkilatıyla bir araya geldi.

Editör: Haber Merkezi