Milletvekili Taytak, Şehit Manga’yı son yolculuğuna uğurladı

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Sakarya'nın Hendek ilçesinde havai fişek fabrikasından taşınan patlayıcının boşaltılması sırasında meydana gelen patlamada şehit olan Jandarma Uzman Onbaşı Fatih Manga’nın cenaze törenine katıldı.

Sakarya’da havai fişek kamyonunun patlaması sonucu Şehit olan Afyonkarahisar’lı hemşehrimiz Uzman Onbaşı Fatih Manga'nın cenaze namazına MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan ve il yönetimi, Merkez İlçe Başkanı Fahri Fevzi Kartal, Afyonkarahisar Ülkü Ocakları Başkanı Abdurrahman Timur Bayram ve çok sayıda partili katıldı. Milletvekili Taytak ve İl Başkanı Mehmet Kocacan şehidin annesi Elif Dudu ile kardeşleri Bekir ve Ali Osman Manga'yı teselli etmeye çalıştı. İmaret camiinde kılınan cenaze namazının ardından Şehit Manga’nın naşı Kocatepe Asri Mezarlığı'ndaki Hava Şehitliği'ne götürüldü. Ardından şehidin cenazesi, gözyaşları arasında defnedildi.

Milletvekili Taytak partilileriyle bir araya geldi.

Milletvekili Taytak daha sonra partilileri ile bir araya gelerek bir istişare toplantısı gerçekleştirdi. Önümüzdeki günlerde yapılacak olan il ve ilçe başkanları seçimleriyle ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

Editör: Haber Merkezi