Milletvekili Taytak öğrencileri Meclis’te ağırladı

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Beyyazı İlkokulu öğrencilerini TBMM’de misafir etti. Beyyazı Belediye Başkanı Asım Altıntaş'ın destekleriyle gerçekleşen Ankara ziyaretinde öğrenciler Anıtkabir’i de gezdiler.

Beyyazı Belediye Başkanı Asım Altıntaş'ın destekleriyle Beyyazı İlkokulu öğrencilerinden oluşan 41 öğrenci Ankara’da önce TBMM’yi sonra Anıtkabir’i gezdiler. Öğrencilere Okul Müdürü Serkan Çelik, Öğretmenler Filiz Altuntaş ve Bahar Çıbıkcı eşlik etti. Öğrenciler ilk olarak Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak’ın davetlisi olarak TBMM’yi gezdiler. Danışmanlar Gamze Kaynak, Cafer Kardaş ve Sadık Yıldırım tarafından meclis girişinde karşılanan öğrenciler, mecliste yemek yediler.

Taytak, “Biz bugün buralardayız. Yarın sizler geleceksiniz”

Öğrencilerin ellerinden tutarak Meclisi ve genel kurulu gezdiren Milletvekili Taytak’a öğrencilerin ilgili yoğun oldu. Öğrencilere tavsiyelerde bulunan Taytak, “Beyyazı ilkokulu öğrencilerimizi Gazi Meclisimizde ağırladık. Öğrencilerimiz bizim her şeyimiz, geleceğimizdir. Çocuklar geleceğimizin güvencesi, yaşama sevincimizdir. Bugünün çocuğunu, yarının büyüğü olarak yetiştirmek hepimizin insanlık görevidir. Biz bugün buralardayız. Yarın sizler geleceksiniz. Kimileriniz bu Mecliste bir çalışan olacak. Kimleriniz ise Mecliste milletvekili, Bakan ya da Meclis Başkanı olacak. Daima idealleriniz olmalı. Bizler Atatürk’ün çocuklarıyız” dedi.

Altıntaş, “Vekilimiz her zaman bizim yanımda”

Belediye olarak eğitime ve gençlere her zaman destek verdiklerini söyleyen Beyyazı Belediye Başkanı Asım Altıntaş ise, “Beyyazı ilkokulunda okuyan öğrencilerimizi ödüllendirmek için Ankara gezisi düzenledik. Sağolsunlar Milletvekilimiz Mehmet Taytak Bey’de bizleri mecliste ağırladı. Öğrencilerimizin ellerinden tutarak Gazi Meclisimizi gezdirdi. Öğrencilerimize tavsiyelerde bulundu. Her türlü proje ve etkinliğimize destek veren ve İlgisinden dolayı sayın vekilimize çok teşekkür ediyorum. Öğrencilerle yakından ilgilenen danışman arkadaşlarımıza da tekrar teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Çelik, “Vekilimiz öğrencilerimizle yakından ilgilendi”

Beyyazı İlkokul Müdürü Serkan Çelik, “Afyonkarahisar Milletvekili Sayın Mehmet Taytak Bey'in davetlisi olarak, Beyyazı Belediye Başkanımız Asım Altıntaş'ın destekleriyle, başarılı öğrencilerimizi Meclis ve Anıtkabir de bir gezi programı düzenledik. Gezide öğretmen gibi değil anne gibi öğrencilerimiz ile ilgilenen öğretmenlerime, yemekte öğrencilerimizin ayranlarına kadar açan Başkanımıza, öğrencilerimizin ellerinden tutup Meclisi gezdiren Milletvekilimiz Sayın Mehmet Taytak Bey'e çok teşekkür ederiz” dedi. Meclis ziyaretinin ardından öğrenciler Anıtkabir’i de ziyaret ederek hatıra fotoğrafı çekindiler. Beyyazı İlkokulu öğrencileri gezi için gezi için Belediye Başkanı Asım Altıntaş’a teşekkür ettiler.

Editör: Haber Merkezi