Milletvekili Özkaya’nın Öğretmenler Günü Mesajı

Ülkemizin Aydınlık Geleceğinin Mimarı Olan Saygıdeğer Öğretmenlerimiz;

Öğretmenliğin sorumluluğu ağır, yükü cevahir, emaneti kutsaldır. Bu emanetin kıymetini bilen, çetin şartları zorlayan, özveriyle, heyecanla, azimle çalışan tüm öğretmenlerimizin gününü kutluyorum.

Toplumumuzun inşasında yol gösterici olan öğretmenlerimiz, hakları maddi ve manevi ödenemeyecek hizmetlerde bulunmaktadırlar. İlk emri ‘oku’ olan bir dinin ve asırlar boyunca alimlerine sahip çıkmış ecdadın torunları olarak, bizim için büyük bir öneme sahip, kıymetli öğretmenlerimize gereken önemi göstermeye gayret ediyoruz. Dün olduğu gibi bugün de ülkemizi bilgi toplumuna ve muasır medeniyetler seviyesine ulaştırmak için, büyük bir sorumluluk ve bilinçle çalışan,çocuklarımıza ve gençlerimize, düşünmeyi, üretmeyi, araştırmayı, akılcılığı öğreten, onları eleştirel düşünce sistemine sahip, kişilikli, kendine güvenen, ülkesini ve ulusunu seven, milli ve manevi değerlerini özümsemiş bireyler olarak yetiştirenöğretmenlerimize teşekkürü borç biliyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle, şehit öğretmenlerimiz başta olmak üzere ebediyete irtihal eden bütün öğretmenlerimizi rahmetle yad ediyorum. Bu saygın mesleği icra eden kıymetli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyor, görevlerinde üstün başarılar diliyorum."

Av. Ali özkaya
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili

Editör: Haber Merkezi