Milletvekili Özkaya’nın Kadir Gecesi Mesajı

Maddi ve manevi pek çok hikmet ve rahmeti, bereket ve mağfireti bünyesinde barındıran Ramazan Ayı, Kadir Gecesi ile zirveye ulaşmakta ve bayram sevinci ile taçlanmaktadır.

Virüs salgını nedeniyle kalabalık iftar sofralarından ve camilerimizdeki coşkulu teravih namazlarından uzak kaldığımız şu günlerde mübarek Ramazan ayının zirvesi hükmündeki Kadir Gecesini idrak etmenin coşku ve heyecanını yaşıyoruz.

Kadir Gecesi, sema kapılarının ardına kadar açıldığı, insanlığın hidayet rehberi Kur’an-ı Kerim’in indirilmeye başlandığı, dua ve tövbelerin yaradan katında kabul edildiği, Peygamberimiz Hazreti Muhammed’in “Kim Kadir Gecesini, faziletine inanarak ve mükâfatını da Cenab-ı Allah’tan umarak ihya ederse, o kimsenin geçmiş günahları bağışlanır.” buyurduğunun nakledildiği müstesna bir gecedir.

Aziz milletimizin, bu eşsiz fırsatın şuurunda olarak gönül coğrafyamızda savaşlarla ve her türlü felaketlerle boğuşan, bunların acısını yaşayan ve yaralarını sarmaya çalışan bütün Müslüman kardeşlerimizi de dualarında unutmayacağına inanıyorum.

Bizlerde, bu gecenin feyiz ve bereketinden manen en iyi biçimde yararlanarak başta kıymetli Afyonkarahisar’lı hemşerilerim olmak üzere, tüm milletimizin ve İslam âleminin huzura ve mutluluğa kavuşmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz eder, vatandaşlarımızın Kadir Gecesini tebrik ederim.

Editör: Haber Merkezi