Milletvekili Özkaya'nın Basın Bayramı kutlama mesajı

Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, basında sansürün kaldırılması münasebetiyle her yıl 24 Temmuz´da kutlanan Basın Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Milletvekili Özkaya, “Basın, yaşadığımız bölge ve tüm dünyadaki gelişmeler hakkında bilgi sahibi olmamızı sağlamaktadır. Geçmişte olduğu gibi günümüzde de basının çok önemli bir yeri ve sorumluluğu vardır.

Toplumun basın yoluyla doğru bilgilendirilmesi çok büyük bir öneme haiz olduğu gibi, bunu mümkün kılmak için gece gündüz demeden fedakarca çalışan basın mensuplarımız da çok ulvi bir görevin sorumluluğu içerisindedirler.

İçinde bulunduğumuz bilişim çağı, kitle iletişim araçlarına çeşitlilik, bilgi akışına ise hız kazandırmıştır. Bu bağlamda 15 Temmuz 2016 gecesi hain darbe teşebbüsünde bulunan vatan hainlerine karşı gereğini yapan basınımız, Cumhurbaşkanımızın konuşması ile halkımızın darbeye karşı omuz omuza durması noktasında tarihi bir duruş ve yayın ilkesi sergilemiştir.

Bu duygu ve düşüncelerle, bütün gazetecilerin, basın kuruluşlarının ve basın mensuplarımızın 24 Temmuz Basın Bayramını en kalbi duygularımla kutlar, sevgilerimi sunarım." dedi.

Editör: Haber Merkezi