Milletvekili Özkaya’dan Regaip Kandili Mesajı

Rahmet ve mağfiret kapılarının sonuna kadar açıldığı, manevi duygularımızın doruğa ulaştığı mübarek üç aylara erişmenin mutluluğu içerisindeyken, Regaip Kandiline ulaşmanın huzurunu yaşıyoruz.

Müslümanlar arasında, paylaşmanın ve birlikteliğin artmasına vesile olan bu önemli günlerin, hepimizin kurtuluşuna vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.

Regaip kandili başta olmak üzere bu geceleri ve üç ayları fırsat bilerek, Yüce Rabbimizin af ve mağfiretine sığınmalı, tevbede bulunmalıyız. Küslük ve kırgınlıklarımızı sona erdirmeli, yapmış olduğumuz hataların telafisi için gayret ederek, Yüce Allah’tan af dilemeye bir fırsat olarak görmeliyiz.

Peygamber Efendimiz (s.a.v)’in, “Ey Rabbimiz, Recep ve Şa’ban’ı bize mübarek kıl, ve bizleri Ramazan’a ulaştır” duasına iştirak ederek, üç ayları ve üç aylarımız içerisinde bulunan bu manevi gecelerimizi bağışlanmaya birer vesile olarak değerlendirip, en iyi şekilde ihya ve idrak etmeliyiz.

Bu duygularla, bu gece yapacağımız duaların kabul, ibadetlerimizin makbul olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Aziz hemşehrilerimin ve tüm İslam aleminin Mübarek Regaip Kandilini tebrik ediyor, hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum

Editör: Haber Merkezi