Milletvekili Özkaya’dan müjde üstüne müjde

Milletvekili Ali Özkaya Afyonkarahisar’da yoğun geçen haftasonu programı sonrası açıklamalar yaptı.

Afyonkarahisar’da vatandaşlarla görüşerek her biri ile ayrı ayrı ilgilenen, taleplerini dinleyerek çözüm üretmeye çalışan ve amacımız gönüller kazanmak diyen Adalet ve Kalkınma Partisi Milletvekili Av. Ali Özkaya, Afyonkarahisar’da yoğun geçen programların ardından bir takım müjdeler de verdi.

Afyonkarahisar’daki STK temsilcileriyle bir araya gelerek programlarına başlayan Özkaya, Cuma namazı için gittiği ikinci küçük sanayi cami çevresindeki esnaflarla kucaklaşarak hayırlı ve bereketli satışlar diledi.

Sonrasında, Sandıklı’da Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu ve Av. İbrahimYurdunuseven, Ak Parti İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk, Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, teşkilat üyeleri ve çok sayıda vatandaş ile birlikte büyük bir coşkuyla AK Parti Sandıklı seçim ofisinin açılışını yapan Özkaya, akşam da Parti teşkilatının düzenlediği vefa yemeğine katılarak Ak Partinin bir dava ve vefa partisi olduğunun altını çizdi. Devamında Sandıklı Kadın Kolları Başkanı Sevim Ulusoy’un vefat eden anneleri Asiye Hanım için taziye ziyaretinde bulunan Özkaya, merhumeye Allah’tan rahmet diledi.

Sandıklı’daki programın ardından Dinar’a geçen Özkaya, Dinar Devlet Hastanesini ziyaret ederek; Başhekim İbrahim Eren Pek ve hastane yöneticileri, doktorlar ve hemşirelerle görüş alışverişinde bulundu. Gün sonunda Dinar seçim ofisinde vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili, Ak Partinin gelecek dönemler için Dinar’da hayata geçirmeyi planladığı projeler hakkında vatandaşlara fikirlerini sordu.

Dinar’daki programlar boyunca vatandaşlarla buluşan Ali Özkaya, beraberindeki heyetle birlikte Dinar Ziraat Odası Başkanlığına yeni seçilen Cengiz Güçlü’ye hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdikten sonra, Dinar pazarını gezerek alışveriş yapan hemşerilerimiz ve esnafımızla tek tek görüşerek sıkılmadık el bırakmadı. Programına Haydarlı ve Tatarlı Beldelerinin seçim ofisi açılışlarını yaparak devam eden Özkaya, inşaatı tamamlanmak üzere olan Tatarlı Pazar Yerinde incelemelerde bulundu. Kınık köyü muhtarlığınca Kaymakamlık desteği ile yürütülen Huzurlu Köy projesinin hayata geçirilmesini yerinde inceleyen Ali Özkaya, projeden yararlanan vatandaşlarımızın memnuniyetlerini belirtmesinden oldukça mutlu olduğunu ifade ederek Dinar Kaymakamı Selami Kapankaya ve Kınık Köyü Muhtarı AdemSargın’a teşekkürlerini iletti. Gün sonunda Şuhut/ Karaadilli Beldesinde vatandaşlarımızla bir araya gelen ve fikirlerini alan Ali Özkaya gönül belediyeciliğinin önemine vurgu yaptı.

Pazar sabahında Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek, İl Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk, İl Başkan Yardımcısı Selim Arıcı ile Ak Parti İl Kadın Kolları Mahalle Temsilcileriyle buluşan Ali Özkaya, her seçimde olduğu gibi bu seçimde de dolu dolu çalışan, kapı kapı gezerek her gönüle girmeyi kendine şiar edinen hanım kardeşlerine ayrı ayrı teşekkürlerini iletti.

Program devamında Çobanlar ilçesi, Çobanlar ilçesine bağlı Kocaöz Beldesi, Merkeze bağlı Işıklar, Salar ve Erkmen Beldelerinin seçim ofislerinin açılışlarını yapan Ali Özkaya, Işıklar Beldesi sağlık ocağı temel atma törenine de katılarak beldelerimizde esnaflarımızla ve vatandaşlarımızla hasbihal etti.

Proje Üzerine Proje , Müjde Üzerine Müjde

Bugüne kadar Afyonkarahisarlıya verdikleri sözleri yerine getirdiklerini dile getiren Ali Özkaya şekerpancarı fabrikası yanına kurulması planlanan beş bin başlık damızlık düve çiftliğinin ihalesine önümüzdeki günlerde çıkılacağının müjdesini verdikten sonra bu çiftlik sayesinde çiftçilerimizin ari ırk niteliğindeki temiz güvenilir damızlık düveleri uygun fiyatla alabileceğinin altını çizdi.

Ayrıca şeker fabrikası yetkilileriyle yaptıkları görüşmede fabrikanın çiftçimizin pancar paralarını 20 Mart itibari ile ödemeye başlayacağının da müjdesini verdi.

Çobanlar, Işıklar, Kocaöz bölgelerine doğalgaz sözü veren Ali Özkaya Afyonkarahisar’ın tüm bölgelerine önümüzdeki yıllarda imkanlar dahilinde kademeli olarak doğalgazın getirileceğini belirtti.

Cumhurbaşkanımızın yanında olmalıyız

Afyonkarahisarımızın her beldesinin sorunlarını yakinen takip ettiklerini belirten Özkaya, Ak Parti döneminde önemli hizmetler yapıldığını bu durumun harici ve dahili düşmanları rahatsız ettiğini, gelişen, değişen ve ilerleyen Türkiye’nin önüne geçme çabalarının kimi zaman FETÖ, PKK gibi terör örgütleriyle kimi zaman seçim öncesi ekonomik baskılarla sürdüğünü ancak milletimizin yüksek feraseti sayesinde bu tür oyunlara kanmayacağını önümüzdeki seçimlerde Cumhurbaşkanımızın yanında olarak liderimizin elini güçlendireceğimizi ve ilerleyen süreçte sıkıntıların atlatılarak daha büyük yatırımların, yolların, köprülerin, fabrikaların yapılacağını yapılan hizmetlerin CHP ve türevleri bakımından hayal dahi edilemezken AK Parti hükümetleri ve belediyelerince tamamlandığının unutulmaması gerektiğini belirtti.

Önümüzdeki İlk Adım 31 Mart

Türkiye’yi daha ileriye taşımak için basiretli ve ferasetli davranan vatandaşlarımızın hükümetimize destek vermesi bakımından atacağı ilk adımın 31 Mart seçimleri olacağının altını çizen Özkaya hemşerilerimizden ülkemizin bekası milletimizin refahıiçin önce millet önce memleket sloganıyla cumhur ittifakına destek verilmesi gerektiğini ifade etti.

Editör: Haber Merkezi