Milletvekili Özkaya’dan Kurban Bayramı Kutlama Mesajı

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu Başkan Vekili Ali Özkaya, Kurban Bayramı Münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Milletimiz ile birlikte bir Kurban Bayramı’na daha erişmenin manevi hazzını yaşarken, bizleri bugüne ulaştıran Rabbimize şükrediyorum.

Bu bayramında diğer bayramlar gibi, kardeşlik duygularımızın pekişmesine, birlik ve beraberliğimizin artmasına vesile olmasını, Kurban Bayramının manevi iklimi içerisinde küskünlüklere son verilmesini niyaz ediyorum.

Kurban, özü itibari ile paylaşmaktır. Saygı, hoşgörü ve yardımlaşma duygularımızın arttığı, yakınlarımızın, komşularımızın ve yaşlılarımızın sahipsiz bırakılmadığı bu manevi iklimi en iyi şekilde ihya ve idrak etmek ise biz inananların en büyük ödevidir.

Bizleri bir araya getiren, sıla-i rahim ile herkesin kucaklaşarak bir arada olduğu, Kurban Bayramının başta aziz hemşerilerimiz olmak üzere, tüm İslam alemi ve insanlığa hayırlar getirmesini temenni ediyor, bayramımızın sağlık ve esenlik içerisinde geçmesini diliyorum. Birlikte nice bayramlara sevgi, hoşgörü ve kardeşlik içerisinde erişmek duası ile.

Editör: Haber Merkezi