Milletvekili Özkaya’dan Bayram Mesajı

Maddi ve manevi pek çok hikmet ve rahmete sahip mübarek Ramazan Ayını taçlandıran bir Ramazan Bayramını daha milletçe idrak etmekteyiz.

Sevinç, paylaşma, kaynaşma ve yardımlaşma günü olan milli ve manevi günler, insanı insan yapan değerlerin yoğun olarak yaşandığı, güzel duygu ve düşüncelerin en üst seviyeye çıktığı herkesin birbirine hoşgörüyle baktığı en güzel fırsat zamanlarıdır.

İnancımızda ve toplumumuzda çok özel yeri olan dini bayramlarımız; dargınlıkların unutulduğu, sevgi ve saygının arttığı, sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın da gereği olarak yoksul, kimsesiz, hasta ve yaşlılara maddi ve manevi yardımlarda bulunulduğu önemli günlerdir.

Her ne kadar dünyayı sarsan virüs salgını nedeni ile ülkemizde bayramı evde geçirecek olsak da huzur ve güven içerisinde bir bayrama ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Bayramın, gönül coğrafyamızda yer alan Müslüman kardeşlerimizin de en kısa zamanda barışa ve mutlu bayramlara kavuşmasına ve dünyayı etkisi altına alarak sağlığımızı tehdit eden salgın musibetinden kurtulmamıza vesile olmasını Yüce Allahtan niyaz ediyorum.

Bu duygu ve düşünceler ile şehit ailelerimizin, gazilerimizin, İlimizde görev yapan tüm kamu görevlileri ve aileleri ile öğrencilerimizin, vatani görevlerini yapan askerlerimizin ve tüm Afyonkarahisar’lı hemşerilerimizin Mübarek Ramazan bayramını tebrik ederim.

Editör: Haber Merkezi