Milletvekili Özkaya’dan 28 Şubat Açıklaması

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Avukat Ali Özkaya 28 Şubat Post – Modern Darbesinin Seneyi Devriyesi münasebetiyle bazı açıklamalarda bulundu.

Milletvekili Ali Özkaya Açıklamasında

“28 Şubat post modern darbesi Türkiye yakın siyasi tarihinin acı olaylarından bir tanesidir. Bugünlerde yapılan zulümler hem şahıslarda derin yaralar açmış hem de Türkiye’nin Demokratik hayatına darbe vurmuş ve siyasi istikrarı olmayan hükümetlerin bir takım güç odakları karşısında ne kadar aciz duruma düşürüldüğünün göstergesi olmuştur.

Günümüzde 28 Şubat aslında bir süreci ve bu süreçte belli kesimlere yapılan zulümleri ifade eder anlamına gelmiştir. Bu süreçte ülkemiz hakim ve savcılara brifingler verilmesi, fişlemeler, başörtülü gencecik kızların üniversitelerden veya sırf eşi başörtülü diye subayların astsubayların devlet memurlarının kurumlarından atılması hatta camii yaptırmak isteyenlere birtakım yeni yeni prosedürler oluşturularak zorluklar yaşatılmaları gibi bir çok alanda zulme sahne olmuştur.

Çok şükür bugün geldiğimiz noktada Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde bu zulümlerin hepsine dur denilmiş mağduriyetler zaman içerisinde giderilmiştir. Tabi ki elindeki bu gücü kaybeden vesayet odakları boş durmamaktadır. Yeni bahanelerle çeşitli sanal krizlerle yeniden o melun günlere dönmenin hayalini kurmaktadır. Bizlere düşen görev ise o günleri ve bu vesayet odaklarını genç kardeşlerimize anlatarak onlarında bu bilinçle yetişmesine katkı sağlamak olacaktır. Geçtiğimiz dönemlerde Aziz Milletimiz yüksek feraseti ile Cumhurbaşkanımızı bunlara karşı yalnız bırakmamış ve benim inancım odur ki bilinçli genç kardeşlerimizde yanlız bırakmayacaktır. İnşallah, Allah o günlerin tekrarını bu millete göstermesin.” Dedi.

Editör: Haber Merkezi