MİLLETVEKİLİ ÖZKAYA, YEŞİLÇİFTLİK BELDESİNİ ZİYARET ETTİ
 
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, Sultandağı ilçe ziyaretleri kapsamında Yeşilçiftlik Beldesinde bir dizi incelemelerde bulundu. Özkaya, belde halkı tarafından büyük bir coşku ile karşılandı.
 
Afyonkarahisar’da bir dizi ziyaret ve toplantılara katılmak için gelen AK Parti Milletvekili Av. Ali Özkaya, partisinin Sultandağı İlçe Danışma Meclis toplantısının ardından Yeşilçiftlik Beldesini ziyaret etti. Belde halkı tarafından büyük bir coşku ile karşılanan Milletvekili Av. Ali Özkaya, beldeki esnafları da ziyaret ederek hayırlı işler diledi. Yeşilçiftlik belde sakinleri ile sohbet eden Milletvekili Özkaya, son iki yılda Yeşilçiftlik beldesine ciddi yatırım ve hizmetlerin yapıldığını ifade etti. 15 yılda yapılmayan yatırımların 2 yıl gibi kısa sürede hayata geçtiğini belirten Özkaya, Belediye Başkanı Şemsettin Kol ve ekibine çalışmalarında başarılar diledi.
 
AK BELEDİYECİLİK FARKI
Beldede yapımı tamamlanan sentetik saha ve düğün salonunu da inceleyen Milletvekili Özkaya, AK Parti’nin başarılı belediyecilik anlayışını Yeşilçiftlik beldesinde de hissedildiğini ifade etti. Özkaya, “Sultandağı ilçemizdeki danışma meclis toplantımızın ardından Yeşilçiftlik Beldemizi ziyaret ediyoruz. Belediye Başkanımızın ve ekibinin son 2 yılda ciddi yatırım yaptığını görüyoruz. 15 yılda yapılmayanlar son 2 yılda fazlası ile yapılıyor ve Allah’ın izni ile yapılmaya devam edecek. Yeşilçiftlik Belediye Başkanımız Şemsettin beyin belediye imkanları ile yaptığı düğün salonunu inceledik. Beldemize yakışır bir düğün salonu yapılmış halkımıza hayırlı olsun. Ayrıca İl Genel Meclis Başkanlığımız tarafından bölgenin en iyi sentik sahası da Yeşilçiftlik beldemize yapılmış. Yapılan ve yapılması planlanan hizmetlerde emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Görüyoruz gibi AK Belediyeciliğin farkı Yeşilçiftlik beldemizde de hissedilmiş” dedi. Milletvekili Özkaya’ya Yeşilçiftlik ziyaretinde İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Sultandağı İlçe Başkanı Metin Kumcu ve yönetimi, ilçe kadın ve gençlik kolları başkan ve yöneticileri ile teşkilat mensupları eşlik etti.
 
Editör: Haber Merkezi