Milletvekili Özkaya halkı dinliyor

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya halka buluşma toplantısında vatandaşlarla bir araya geldi. AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığında çok sayıda vatandaşla bire bir özel görüşen Özkaya, talepleri ve önerileri dinledi, tek tek not aldı.

Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve önerilerini dinleyen AK Parti Afyonkarahisar milletvekilleri saha ve TBMM’deki çalışmalardan kalan sürede de halka buluşuyor.

“Vatandaşlarımızla bire bir temas ediyoruz”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, AK Parti İl Başkanlığında kendisi ile görüşmeye gelen vatandaşlarla bir araya geldi. Özkaya burada yaptığı açıklamada, “Biz halkımızla sürekli iç içe olan milletvekilleri ve Parti yöneticileri olarak il merkezimizde, ilçelerimizde,köylerimizde, kasabalarımızda geziyor ve vatandaşlarımıza birebir temas ediyoruz.Bununla birlikte il merkezimizde haftanın ya da ayın belirli günleri milletvekilleri olarak dönüşümlü olarak vatandaşlarımızla görüşüyoruz. Halkımızın bir kısmı Ankara'ya geliyor, bir kısmı vakti kısıtlı olduğu için gelemiyor. Haliyle burada onları dinleyip yerinde çözüm üretiyor ya da anında çözülemeyecek konuların notlarınıalıp takip edilmesini temin ediyoruz.Milletvekillerinin görevi tabandaki sorunu, en üst makama hızlı bir şekilde iletmektir” dedi.

AK Parti Afyonkarahisar milletvekillerinin sık sık halka buluşma toplantıları vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanıyor.

Editör: Haber Merkezi