Milletvekili Özkaya Çalışmalarına Devam Ediyor

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu Başkan Vekili Ali Özkaya Afyonkarahisar’da ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor, sorunlara yerinde çözüm üretiyor.

Afyonkarahisar’ın Sultandağı ilçesinde programlarına başlayan Milletvekili Özkaya, burada Sultandağı Tarım Değerlendirme Toplantısında çiftçiler ile bir araya gelerek, üreticilere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından gönderilen 25 milyon liralık zirai don desteğine ilişkin bilgilendirmelerde bulundu.

Buradan Afyonkarahisar Belediyesi tarafından düzenlenen Aşure Etkinliğine katılan Milletvekili Özkaya, Sinanpaşa Akören Beldesi eski Belediye Başkanı Mustafa Duymuş’un vefatı nedeniyle, ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Teknoloji ve Sanayi Bakanı Mustafa Varank’ın ilimiz ziyaretine eşlik eden Özkaya, heyetle birlikte TEKNOFEST alanında incelemelerde bulundu.

İl Merkezi programlarının ardından Bolvadin İlçesinde programlarını sürdüren Milletvekili Özkaya, Bolvadin’de partilileri ile birlikte Derekarabağ, Ortakarabağ, Büyükarabağ köyleri ile Merkezde düğünlere ve toplantılara katılarak vatandaşlar ile bir araya geldi.

Çobanlar ilçesine geçerek Seyitler Barajı 2. Etap YAS çalışmalarını inceleyen Milletvekili, hastane alanı ve Taşkın Koruma tesisinde de incelemelerde bulundu. AK Parti Çobanlar İlçe Başkanlığı ve Belediye Başkanlığını ziyaret eden Milletvekili Özkaya, Şehit Halil İbrahim Atasagun ve Cüneyt Taşyürek’inde ailelerini ziyaret etti. Milletvekili Özkaya, Çobanlar ilçesinde Göynük, Kale ve Akkoyun köylerini ziyaret ederek vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi. Programlarına aralıksız devam eden Milletvekili Özkaya, Merkez Sülümenli ve Sülün beldelerini de ziyaret ederek, düğünlere katıldı.

AK Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanlığında halk günü düzenleyen Milletvekili Özkaya, burada yaklaşık 100’e yakın vatandaşı tek tek dinledi. Devamında Esnaf ziyareti gerçekleştiren Milletvekili Özkaya, Gebeceler ve Çavdarlı Köylerini de ziyaret etti. Ziyaretlerine ilişkin açıklamalarda bulunan Milletvekili Özkaya, “Halkımızın her an yanındayız. Onların sorunlarını taleplerini dinlemekten çözüm üretmekten mutlu oluyoruz. Özellikle son dönemde çiftçilerimizin ürünlerin alım fiyatlarına ilişkin memnun olduklarını hasattan sonra gelirlerinin beklentilerin üzerinde olduğunu görüyoruz. Biz söylemiştik, çiftçilerimiz üretsinler, borçlanıp yine de eksinler demiştik. O gün bu sözümü anlamayanların bugün konuşacak sözü yok. Allah’a şükür üreten çiftçilerimizin bu denli kazanması bizleri memnun ediyor. Çiftçimiz kazanıyor, üretiyor, Türkiye kazanıyor” dedi.

Editör: Haber Merkezi