Milletvekili Özkal’dan Emirdağ çıkartması

Emirdağ İlçesi’nde Huzurevi ve Devlet Hastanesi’ni ziyaret eden AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Özkal, AK Gençlik Kolları üyesi gençlerle bir araya geldi.  
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Özkal, Emirdağ’da bir dizi inceleme ve ziyaretlerde bulundu. Emirdağ’da Huzurevi ve Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek hasta ve yaşlıların istek ve taleplerini dinledi. Esnafı ziyaret eden Milletvekili Hatice Özkal, AK Partili gençlerle de istişare toplantısı gerçekleştirdi. Ziyaretlere; AK Parti Emirdağ İlçe Başkanı Serkan Koyuncu, AK Parti Emirdağ Kadın Kolları Başkanı Sevcan Sönmez ile birlikte Emirdağ ilçe teşkilatı, Emirdağ Kadın Kolları ve Emirdağ Gençlik Kolları üyeleri de katıldı.
Ziyaret ve incelemeleri kapsamında ilk olarak Emirdağ Huzurevi’ni ziyaret eden AK Parti Milletvekili Hatice Özkal, Huzurevi Müdürü Nuri Küçükakkaya’dan huzurevinin mevcut durumu ve ihtiyaçlarıyla ilgili bilgi aldı. Huzurevinde incelemelerde de bulunan Milletvekili Hatice Özkal; huzurevi sakinlerinin hal hatırlarını sorarak, onlarla tek tek sohbet etti. Huzurevinde kalan yaşlıların hayır duasını alan Hatice Özkal, bir istekleri olup olmadığını sordu.
Huzurevinin ardından Emirdağ Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulunan Milletvekili Hatice Özkal, hastaları da tek tek yataklarında ziyaret etti. Hasta ve doktorlardan tedavi gören Emirdağlıların durumlarıyla ilgili bilgi alan Milletvekili Özkal, hastaların taleplerini dinledi. Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Mustafa Bingül’nden hastaneye ilişkin bilgiler alan Özkal, hastaneye son dönemde atanan doktorlarla, Emirdağ’da uzman hekim sayısında gözle görülür bir artış yaşandığını ifade etti.
Hastanede göreve başlayan hekimlerle, uzman doktor kadrosunun neredeyse tamamladığını anlatan Başhekim Bingül, hastane yönetimi olarak Milletvekili Özkal’a doktor atamalarına verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Özkal’ın doktor eksiklerinin tamamlanmasıyla ilgili, uzmanların atanması noktasında yoğun çaba sarf ettiğine değinen Başhekim Bingül, Emirdağlılardan da doktor sayısının artmasıyla ilgili çok olumlu tepkiler aldıklarını vurguladı.  
Emirdağ’da esnafı ziyaret ederek istek ve taleplerini dinleyen Milletvekili Hatice Özkal, esnafa hayırlı işler dileklerini iletti. KOSGEB’in ‘Girişimcilik Destek Programı’ kapsamında aldığı destekle, Emirdağ’da bir fotoğraf stüdyosu açan Zerrin Tekin’in işyerine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Milletvekili Özkal, Emirdağ Meslek Yüksekokulu ile liselerin mezuniyetleri dolayısıyla oldukça yoğun olan fotoğrafçıdaki müşterilerin sevincine ortak oldu. AK Parti’nin kadın girişimciyi her zaman desteklediğini hatırlatan Milletvekili Özkal, KOSGEB desteklerinde kadınların hem destek hem de hibe oranının daha yüksek olduğunu hatırlattı.
Esnaf ziyaretinin sonuna doğru; bir simitçinin elinde kalan tüm simitlerin, ziyan olacağını öğrenen Milletvekili Hatice Özkal, tüm kalan simitleri satın alarak, gençlik kolları üyeleriyle paylaştı. Ziyaret ettiği esnaflardan birinin bekar olduğunu öğrenen Hatice Özkal, bekar işletmeciye ailenin önemi ve kutsallığını anlattı. Esnafa evlenip, yuva kurması tavsiyesinde de bulunan Özkal, evlenmesi halinde esnafın şahitliğini yapacağının da sözünü verdi. Esnaf ziyaretinin ardından, kısa süre önce kızını kaybeden AK Parti Emirdağ İl Genel Meclisi Üyesi Yusuf Demir’e taziye ziyaretiyle bulunan Özkal, Demir’e başsağlığı temennisinde bulundu.
Emirdağ’da son olarak AK Parti Emirdağ Gençlik Kolları üyeleri ile bir araya gelen Hatice Özkal, üniversiteden mezun olan üniversite teşkilat üyelerini tebrik etti. Afyon Kocatepe Üniversitesi Emirdağ Meslek Yüksekokulu’nda düzenlenen kep atma töreni ile mezuniyet heyecanı yaşayan teşkilat üyelerini tebrik eden Özkal, “Başta siz burada bulunanlar olmak üzere tüm mezunlarımızı tebrik ederim. Siz gençler Türkiye’nin geleceği, umudusunuz. Üniversiteden mezun olmak önemli bir başlangıç. Kiminiz iş hayatınıza atılacak kiminiz ise eğitimine devam edecek. Hangi yolda devam ederseniz edin, hayatta başarılarınızın devamını diliyorum. Mezun olmak için gösterdiğiniz azim ve çalışmanızı hayatınızın her anında devam ettirmeniz çok önemli. Siz gençler, AK Parti’nin başlattığı büyük Türkiye yürüyüşünde bayrağı devralacak; ülkemizi büyük yarınlara taşıyacaksınız.” dedi.
 
 
Editör: Haber Merkezi