Milletvekili Özkal, Akdağ’da piknik yapan kadınların anneler gününü kutladı

Akdağ’da piknik yapan aileleri ziyaret eden AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Dudu Özkal, piknik yapan kadınların anneler gününü kutladı. Annelerin ailenin temelini oluşturduğunu hatırlatan Milletvekili Hatice Özkal, AK Parti hükümetinin annelere yönelik pek çok düzenlemeyi hayata geçirdiğini hatırlattı.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Dudu Özkal, AK Parti İl Başkan Vekili Hüseyin Sezen ve Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl ile birlikte Sandıklı AK Parti İlçe danışma meclisi toplantısı için gittiği Sandıklı’da, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun Sandıklı’ya kazandırdığı Akdağ Tabiat Parkı’nda piknik yapan aileleri ziyaret etti. Piknikçi Sandıklıların yanına oturarak, çocukları seven Milletvekili Hatice Dudu Özkal, piknik yapan kadınların anneler gününü kutladı. Kadınların ailenin temelini oluşturduğunu hatırlatan Milletvekili Hatice Özkal, “Dinimizde ve kültürümüzde annenin özel ve kutsal bir yeri vardır. Kur’an-ı Kerim’de Nisa Suresinde anneye iyi davranılması, Enam Suresi’nde anneye iyilik edilmesi emredilmiştir. Elbette ki; annelerimizi yılın tek bir günü hatırlamayacağız ama bu özel günde ben Sandıklılı annelerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşadım. Onların piknik keyif ve mutluluğuna ortak oldum. AK Parti olarak annelerimize yönelik pek çok düzenlemeyi hayata geçirdik ve geçirmeye devam edeceğiz. Çalışan annelere ücretli ve ücretsiz izinlerden haklara, pilot olarak uyguladığımız büyükanne maaşından kreş desteğine pek çok uygulamayı ve projeyi hayata geçiriyoruz” dedi.

Ziyaret ettiği piknikçilerin sofrasına oturan AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Dudu Özkal, kadınların isteği üzerine ocak başına da geçti. Mangal başında köfte pişiren Milletvekili Hatice Dudu Özkal, pişirdiği köftelerden çocuklara elleriyle sandviçler yaptı. Kadınlarla sohbet ederek, istek ve taleplerini de dinleyen Milletvekili Özkal, ailelerin çocuklarına en iyi gelecek ve eğitimi vermek için çalıştığını söyledi. AK Parti’nin de Türkiye’nin tüm çocuklarına iyi bir gelecek ve eğitim vermek için çaba harcadığını ifade eden Özkal sözlerini şöyle sürdürdü, “nasıl her aile ve ailenin temeli olan anne çocuklarına en iyi geleceği en iyi eğitimi vermeye çalışıyorsa, AK Parti olarak bizim de tek amacımız ülkemizin tüm çocuklarının iyi bir geleceğinin olması iyi bir eğitimi almasıdır. Bugünün çocuklarının yarın müreffeh, zengin ve lider bir ülkede yaşamaları, mutluluk ve refah içinde ömürlerini geçirebilmeleri için çalışıyoruz. Aziz Milletimizin her türlü talep ve isteğini yerine getirmek için Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde var gücünde elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Her şeyin en iyi ve en güzeline layık olan milletimiz için her şeyin en iyisini yapmaya devam edeceğiz”

Sohbet ettiği kadınlara karanfil de dağıtan AK Parti Milletvekili Hatice Dudu Özkal, daha sonra Sandıklı AK Parti İlçe Danışma Meclisi Toplantısı’na katıldı.

Editör: Haber Merkezi