Milletvekili Köksal’dan İYİ Parti’ye Ziyaret

Afyonkarahisar CHP Milletvekili Burcu Köksal İYİ Parti İl Başkanlığına nezaket ziyaretinde bulundu.
Ziyarete CHP Milletvekili Burcu Köksal’ın yanı sıra Afyonkarahisar CHP Merkez İlçe Başkanı Ömer Akyıldız, Belediye Meclis Üyesi Hüsnü Taşer, yönetim kurulu üyesi Zafer Çolak, İhsaniye Belediye Başkanı Tunay Türkmen, Dereçine Belediye Başkanı Ömer Yıldız, CHP üyeleri Güray Şallı, Ayşe Göktaş, Mehmet Dereağzı ve Muaalla Toprakçı katıldılar.
Ziyarette konuşan Afyonkarahisar CHP Milletvekili Burcu Köksal “ Liderlerimiz bir araya gelince bizlerde sizleri ziyaret etmek istedik ve bu gün İYİ Parti ile ziyaretlerimize başladık. Türkiye’nin içinde bulunduğu durum önemli. Türk ve Dünya siyaset tarihine geçecek bir iş başarıldı. Görüşleri farklı altı siyasi parti, ülkenin geleceği için, ülkenin birlik ve bütünlüğü için bir araya geldiler. Ülkede tek adamlık sistemine dur demek ve güçlendirilmiş parlamenter sistemi oluşturmak için, adalet için aynı masaya oturdular. Bu çok önemli bir mesajdır. Seçim ne zaman yapılırsa yapılsın Millet ittifakı iktidara gelecektir. AKP’nin şu an ülkede yaptığı tahribat had safhada. Vatandaşlarımızı ayrıştırıcı dil kullanan bir iktidar var. İşsizlik Cumhuriyet tarihinin rekor seviyesine ulaştı. Toplumda kime dokunsanız bir ah işitiyorsunuz. Esnafımız siftah yapamaz, Bağkur primini yatıramaz durumda. Korkarım ki yeni bir iflas dalgası ülkeye yayılacak. Çiftçimiz üretemez durumda. Süt inekleri kesime gönderiliyor. İşsizlik kol geziyor. Tüm olumsuzluklara dur demek için altı lider bir araya geldi. Bizde ilimizde bir aradayız. Bu yüzden tur ziyaretleri yapıyoruz. Ayrıca İYİ Partinin benim için farklı bir anlamı da var. İYİ Partinin seçimlere girebilmesi için gereken on beşlerden biriyim. Aslında Millet ittifakının temeli o gün atıldı. Umarım ülkemiz hak ettiği şekilde yönetilecektir” dedi
İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu ise yaptığı konuşmada konuklarına hoş geldiniz diyerek “ Demokrasinin önünü açmak için, İYİ Partinin seçimlere katılmasını sağlamak adına o gün o hareketin içerisinde yer alan değerli Milletvekilimiz Sayın Burcu Köksal’a teşekkür ediyorum. İyi ki o gün o hareket yapıldı. İYİ Partinin seçimlere girmesi ve Mecliste grup kurması sonucu siyasette bir şeylerin değiştiğini gözlemledik. 2019 seçimlerinde yenilmez denilen, kale olarak görülen hatta kendi malları gibi gördükleri Büyük şehir Belediyelerini bizlerinde içinde bulunduğu Milet ittifakı söke söke almıştır. Yaptıkları iftiralar boşa çıkmıştır. Güneş balçıkla sıvanmaz. Belediyeleri alınca Belediyeleri israftan, saltanattan ve soygundan kurtardık. Milletimizin vicdanında mahkûm olmuşlardır. Yapılacak seçimi kaybedecekleri aşikardır.Son çırpınışları fayda etmeyecektir. Seçimlerde mutlak galip Millet ittifakı olacaktır. İktidara geldiğimizde ülkeye yaptıklarının hesabını vereceklerdir. Tüyü bitmedik yetimin hakkını soracağız. Afyonkarahisar Milletvekilimiz yüz akımızdır. İmkânları nezdinde bütün köy kasaba her yere yetişmeye çalışıyor. İlimiz ve Türkiye’de Afyonkarahisar’ımızın sorunlarını dile getiriyor ve kendisi ile gurur duyuyoruz. Kendisine çalışmalarında başarılar diliyoruz. Millet ittifakı olarak ülkemizde kardeşliği yeniden sağlayacağız. İnsanlarımızı ayrıştırdılar. Cenazelerimizi, düğünlerimizi hatta Pazarlarımızı bile ayrıştırdılar. Ayrıştırılmayan hiçbir şeyimiz kalmadı. Toplum hiç bu kadar kutuplaştırılmadı bu çok tehlikeli bir durumdur. Gerilimden beslenen bir siyasi iktidar mevcut. Bu durumu değiştirmek hepimizin görevidir. Millet ittifakının Cumhurbaşkanı adayı bu ülkeyi yönetecek ve 84 milyon insanımızı kucaklayacaktır. Ülkeyi birlikte yeniden güzel güneşli günlere kavuşturacağız. Hangi partili olursa olsun bu doğrultuda çalışan emeği geçen partili kardeşlerime şükranlarımı arz ediyorum. Ziyaretiniz için tekrar teşekkür ediyorum” dedi.
İhsaniye Belediye Başkanı Tunay Türkmen ve Dereçine Belediye Başkanı Ömer Yıldız İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu’na ilçelerinin simgesi olan hediyeler takdim ettiler.

Ziyarette İYİ Parti İl yönetimi, kadın kolları ve Gençlik kolları Başkanları hazır bulundu.

Editör: Haber Merkezi