Milletvekili Köksal: Zaferimiz kutlu olsun

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, Afyonkarahisar'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 100'üncü yıldönümünü kutladı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, Afyonkarahisar'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 100'üncü yıldönümü dolayısıyla mesaj yayınladı.

YÜZYILIN EN MÜHİM ZAFERİ

Milletvekili Köksal mesajında şu ifadeleri kullandı:

"Büyük komutan, büyük devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve sadakatli, vatanperver silah arkadaşları, kahraman ordumuz, yiğit Türk Milleti, emperyalistlerin Anadolu üzerindeki planlarını bozmuş, önce Afyonkarahisar'da, sonra İzmir'de yüzyılın en mühim zaferini elde etmiştir. Büyük komutan Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının zaferi, ezilen uluslara da yol göstermiş, emperyalist devletlerin de savaş kaybedebileceği fikrinin yaygınlaşmasını sağlamıştır. Bugün Büyük Komutan Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının değeri daha iyi anlaşılmaktadır. Bu düşüncelerle, Afyonkarahisarımızın düşman işgalinden kurtuluşunu kutluyorum. Bu topraklarda bağımsız ve bölünmez Türkiye Cumhuriyeti'nin yaşaması için canını feda eden kahramanlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum."

Editör: Haber Merkezi