Milletvekili Köksal, yeni yıl geleneğini bozmadı

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, "yeni yıl" geleneğini bozmadı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, yeni yıla her yıl olduğu gibi yine halkın arasında girdi. Milletvekili Köksal, 2021’in sonu, 2022’nin başına rastgelen saatlerde bir dizi ziyarette bulundu. Nöbetteki emniyet güçlerini, İtfaiye personelini, otogar esnafını, yolcuları, hastanede kalan kişileri, tek tek ziyaret eden Milletvekili Köksal, örnek bir tavır sergiledi.

Milletvekili Köksal, yeni yıl dolayısıyla; Kentte asayişi sağlayan nöbetçi polis ekiplerini, Milli Birlik Polis Karakolu'nu, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'ni, 112 Acil Çağrı Merkezi'ni ve İtfaiye Müdürlüğü'nü ziyaret ederek görevi başında nöbette olan çalışanların yeni yıllarını kutladı.

SÖZÜMÜZÜ YERİNE GETİRİYORUZ

Ziyaretler hakkında değerlendirmede bulunan Köksal, "Biz halkın arasında olacağımıza dair söz verdik. Bu sözümüzü yerine getiriyoruz. Her anımızı halkımıza adadık. Vatandaşımızı düşünmediğimiz bir an bile kalmamasına gayret gösteriyoruz. Bunun karşılığı olarak da gözlerdeki mutluluğu, teşekkürleri ve iyi niyet temennilerini alıyoruz. Biz siyasetin böyle sürdürülmesi gerektiğini düşünüyoruz." ifadelerini kullandı.

HALKIN ARASINDA OLMAZSANIZ HALKI ANLAYAMAZSINIZ...

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Afyonkarahisar’da adıyla özdeş bir üslup benimsediğini dile getiren Köksal, “Biz halkın partisiyiz diyoruz. Bu iddianın gereği, halkın arasında olmaktır. Bir yılbaşı gecesinde hastanede ne hissedildiğini, otogarda hangi heyecanın yaşandığını, polislerin sıcak bir çayla nasıl kenetlendiğini görmezseniz; halkın düşündüklerini anlayamazsınız. Biz halkımıza hizmet için halkımızla beraber yürümeye devam edeceğiz. 2022 yılında hiçbir güvenlik gücü personelinin şehit olmamasını diliyoruz. Yeni yılda vatandaşımızın daha iyi hizmet almasını temenni ediyoruz. Yeni yılda birlik ve beraberlik içinde ve bir bütün olarak kalkınmak, özgürlüğü inşa etmek istiyoruz. Yeni yılda geçim sıkıntılarının haksızlıkların adaletsizliklerin mağduriyetlerin sona ermesi için mücadele edeceğiz.” dedi.

Editör: Haber Merkezi