Milletvekili Köksal, ilçe ve köyleri ziyaret etti
 
Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, ilçe ve köyleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. 
 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal hafta sonu Hocalar, Sandıklı, Kızılören ilçeleri ile bu ilçelere bağlı köyleri ziyaret etti. Milletvekili Köksal'a ziyaretlerinde CHP Sandıklı İlçe Başkanı Fatma Toptaş ile CHP İl Kadın Kolları Başkanı Hafize Özmen ve partililer eşlik etti.
10 GÜNDÜR SU SIKINTISI YAŞANIYOR
Beraberindeki partililerle birlikte Sandıklı Menteş Köyü'nü ziyaret eden Köksal, burada vatandaşların sıkıntılarını dinledi. Vatandaşların 10 gündür su sıkıntısı yaşadıklarını söylemelerini üzerine DSİ müdürü ile görüşen Milletvekili Köksal sorunun bir an evvel giderilmesi için gerekli girişimlerin yapılması istedi.
ŞEHİT TUNÇ'UN MEVLİD PROGRAMINA KATILDI
Milletvekili Köksal daha sonra Kayseri'de izne çıkan askerlerimize yapılan bombalı saldırıda şehit düşen Sıhhiye Er Kamil Tunç'un Afyonkarahisar Hocalar İlçesi'ndeki ailesini ziyaret etti. Şehit Kamil Tunç için düzenlenen Mevlid-i Şerif programına katılan Köksal,  şehidimizin babası İsmail, annesi Hamiyet Tunç ve şehidin dedesi CHP eski ilçe başkanı Kamil Tunç ile görüşerek taziyelerini iletti.
 
Editör: Haber Merkezi