Milletvekili Köksal'dan CHP'li Adaylara Destek

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, yerel seçimler öncesinde Derman Belediyeciliğinin en güzel örneklerinden olan Dazkırı ve Evciler ilçelerini ziyaret etti. Burada mevcut belediye başkanları ve başkan adayları olan İsmail Taylan ve Saim Özer ile buluşan Milletvekili Köksal, Başmakçı'da ise CHP'nin belediye başkan adayı Halil Özcan ve partililerle bir araya geldi.

8 Ocak'a kadar Afyonkarahisar'da olacağını, derman belediyeciliğinin en güzel örneğini Sultandağı, Evciler ve Dazkırı'nın verdiğini belirtti. Bu üç CHP'li belediyelerde işçilerin bir gün maaş alamadığı bir durum olmadığını da ifade eden Köksal şunları söyledi, "Biz genel başkanımızın da söylediği gibi 1 Ocak 2019 tarihi itibariyle CHP'li belediyelerin hiç birinde 2200 TL'nin altında maaş olmayacak. Biz bunun sözünü verdik. Türkiye'de en yaşanılan ve yaşanabilecek ilk 10 belediye CHP'li belediyelerdir. İnsanlar yaşmamak için CHP'li belediyeleri tercih ediyorlar. Sosyal, kültürel ve insana değer verilen belediyecilik CHP'de mevcuttur. Bizim Afyonda 3 belediyemiz var, ancak bu sayı bu seçimlerde artacaktır. AKP bunu biliyor. Karşı tarafta kibir ittifakı var. Belli bir amaç için kümelenmişler. Ancak bizim tarafımızda millet ve halkın ittifakı var. Bu ittifak yerel seçimlerde gereken cevabı bunlara verecektir" dedi.

Köksal daha sonra Evciler Belediye Başkanı Saim Özer, Dazkırı Belediye Başkanı İsmail Taylan ve Başmakçı Belediye Başkan Adayı Halil Özcan ile bazı görüşmeler gerçekleştirdi.

Editör: Haber Merkezi