Milletvekili Köksal, ATSO’yu ziyaret etti

Türkiye Büyük Millet Meclisi Kâtip Üyesi ve Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Kâtip Üyesi ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nı (ATSO) ziyaret etti. Ziyarette ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’in yanı sıra CHP Merkez İlçe Başkanı Vedat Sever, CHP üyeleri Necati Sarı, İbrahim Meydanoğlu, Hafize Özmen ile ATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Mustafa Gül ve Ahmet Şükrü Köse, ATSO Yönetim Kurulu Üyeleri Hayrettin Güzbey ve Hacı Sait Evrenkaya, ATSO Meclis Üyesi Halil Hasırcıoğlu, TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Üyesi Mesude İntepe hazır bulundu.

Afyonkarahisar’ın iş dünyasının ve meslek temsilcilerinin sorunlarını dinlediklerini belirten Milletvekili Av. Burcu Köksal, “Meclis’teki ikinci partinin milletvekili olarak meslek örgütlerini, sivil toplum örgütü temsilcilerini, Odalar’ı dinleyip sorunları çözmek için çalışacağız. Bu bağlamda sizin görüşleriniz, talepleriniz ve önerileriniz önemli. Cumhuriyet Halk Partisi olarak bugüne kadar iş dünyasının taleplerini her zaman dikkate aldık. Onların sıkıntılarının çözümü noktasında onlarla birlikte hareket etmeye çalıştık. Bundan sonra da yine bu çizgimizi sürdüreceğiz. Bu bakımdan da öncelikli olarak, iş dünyasının yaşadığı sorunların tarafımıza iletilmesi ve sorunların çözümü noktasında birlikte hareket etmenin gerekliliğini önemsiyorum. Her şey Afyonkarahisar’ın hak ettiği noktaya gelmesi, daha iyi kalkınması ve gelişmesi için. Tarafınızca iletilecek her türlü sıkıntı ve sorunun çözümü noktasında takipçi olacağız” dedi.

“AFYON İÇİN EMEK VERİYORSUNUZ”

Köksal, ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’in de başarılı bir Oda Başkanı olduğunu kaydederek “Başarılı bir Başkanımızsınız. Yıllardır bu işi hakkıyla yerine getiriyorsunuz. Afyonkarahisar için verdiğiniz emekler, gayretler herkesin gözünde. Her konuda yanınızdayız” ifadelerini kullandı.

“ŞEHRİMİZ İÇİN TEK SES OLMALIYIZ”

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser de Köksal’ı üçüncü kez milletvekili olması ve bu dönem TBMM Kâtip Üyeliği’ne seçilmesi dolayısıyla kutladı. Serteser, “Cumhuriyet Halk Partisi’nin milletvekili olarak Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nı her seçimden önce ve sonra ziyaret ettiniz. Sorunlarımız neyse dinlediniz, duyarlılıkla takip ettiniz. Bu yaklaşımlarınızdan dolayı teşekkür ediyoruz. Afyonkarahisar söz konusu olduğu zaman, hangi siyasi partiden olursa olsun doğru birdir diyerek tek ses olunması, o iş için uğraşılması gerektiğine inanıyoruz. Sizin ve diğer milletvekillerimizin de buna inandığını düşünüyoruz. Afyonkarahisar’da yaklaşık 500 bin seçmen 6 kişiyi milletvekili tayin etti. Bunun da bilincindesiniz” dedi.

“İHRACATI ARTIRMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Afyonkarahisar’ın en az 1 milyar dolarlık ihracata ulaşması gerektiğine dikkat çeken Serteser, “Afyonkarahisar’ı biz en az 1 milyar dolar ihracat yapan bir şehir haline getirmeyi arzu ediyoruz. En kısa sürede bu seviyeye ulaşmalı. Bunun için çalışmalarımız devam ediyoruz, katkılarınızı bekleyeceğiz. 2023 yılına kadar 1 milyar doları bulmak zorundayız. İhracatı artırmak için mevcut sektörlerimizi hareketlendirmenin yanında yeni iş dallarını eklemek de çok büyük katkılar sağlayacaktır. En kısa zamanda Afyonkarahisar’ı layık olduğu noktaya getirmemiz gerekiyor. Bunun için hep birlikte çalışacağız” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi