Milletvekili iTaytak, İçişleri Bakanı Soylu’yu ziyaret etti

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu makamında ziyaret ederek, Afyonkarahisar’da gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili istişarede bulundu.

MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Ankara’da bürokrasi ziyaretlerine devam ediyor. Bu çerçevede Milletvekili Taytak, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu ziyaret etti. Karşılıklı görüş alış verişinde bulunulan ziyarette Taytak, Afyonkarahisar’da gerçekleştirilen çalışmalardan bahsetti. Taytak, Afyonkarahisar’da görevine yeni başlayan Vali Gökmen Çiçek’in başarılı çalışmalarından, Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürü Ali Temiz ve İl Jandarma Komutanı Hamza Çömez’in önemli çalışmalar ve operasyonlar gerçekleştirerek kentte huzuru sağladıkları için mutluluk duyduğunu ifade etti. Covid-19 döneminde emek veren güvenlik güçlerinin Türkiye’de büyük bir mücadele verdiğini ifade eden Taytak, Bakan Soylu’ya ve ekibine Afyonkarahisar’a verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

Ziyarette Afyonkarahisar konuşuldu

Bakan Soylu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Afyonkarahisar’ın önemli bir tarihe sahip olduğuna dikkat çekti. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada kent için desteklerinin devam edeceğini belirten Bakan Soylu, “Türkiye’de covid-19 ile mücadele devam ediyor. Terörle mücadelenin yanında salgın ile mücadelede görev alan sağlık çalışanlarına da ayrıca görevlerinde kolaylıklar diliyorum” dedi. Ziyaret anısına Milletvekili Taytak, Bakan Soylu’ya Afyon mermerinden yapılan Türk bayraklı haşhaş motifi hediye etti.

Editör: Haber Merkezi