Milletvekili Hatice Özkal’ın Ramazan Bayramı mesajı
 
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Özkal, Ramazan Bayramı’nın tüm Türkiye’ye ve İslam Alemine; barış, huzur ve kardeşlik getirmesini temenni ettiğini söyledi. Milletvekili Özkal, küskünlüklerin son bulduğu, yardımlaşma ve dayanışmanın en üst düzeyde olduğu mübarek Ramazan Bayramı’nda; kardeşlik, dostluk ve komşuluk gibi duyguların daha yoğun yaşandığını belirtti.
On bir ayın Sultanı Ramazan’ı uğurlayarak, Ramazan Bayramı’na kavuşmanın sevinç ve heyecanının tüm yurtta yaşandığını ifade eden AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Özkal, bayramın; kardeşlik, dostluk, komşuluk, akrabalık gibi duyguların daha yoğun yaşandığı, küskünlerin barıştığı, yardımlaşmanın arttığı müstesna ve mübarek günler olduğunu hatırlattı.
Bayramda; sevgi, saygı, birlik ve beraberlik duygularının yeniden güç kazandığını kaydeden Milletvekili Özkal, “Ramazan Ayı’nın manevi atmosferi ile milletimiz; birlik, beraberlik ve kardeşlik bağlarının bir kez daha güçlendirdi. Milletin el ele verdiği; iftar sofralarını ve ekmeklerini paylaştığı, yoksul ve muhtaçların hatırlandığı mübarek Ramazan Ayı’nın, rahmeti ve bereketi ile aziz milletimiz birbirimize daha da yakınlaştırmıştır. Muhabbet, sevgi, kardeşlik, dostluk, komşuluk bağlarını güçlendiren Ramazan-ı Şerif’in getirdiği manevi duygular, Bayram’la birlikte birlik ve beraberlik dolu duygu ve geleneklerin yaşatılmasını sağlamaktadır. Çocukların büyüklerinin ellerini öptüğü, en güzel kıyafetlerin giyildiği, küslerin barıştığı, dargınlıkların unutulduğu Ramazan Bayramı’nın; ülkemize, İslam âlemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyor, tüm vatandaşlarımızın bayramını en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.
 
Editör: Haber Merkezi