Milletvekili Hatice Özkal, Fransa’daki Türklerle buluşacak

Fransa’daki Türklerle bir araya gelecek AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Dudu Özkal, Türk sivil toplum kuruluşlarını da ziyaret edecek. Gurbette yaşayan Türklerin istek ve taleplerini dinleyecek Milletvekili Hatice Özkal, Fransa’da yaşayan vatandaşlara 24 Haziran seçimlerin önemini anlatacak.

Afyonkarahisar ve ilçelerinde gece gündüz aralıksız sürdüğü seçim çalışmaları kapsamında geçtiğimiz hafta semt pazarını ziyaret ederek, mahallelerde düzenlenen iftarlara katılan AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Dudu Özkal; ev ev kapı kapı ziyaret etmeyi sürdürüyor. Ziyaretlerini Afyonkarahisar’ın ardından Fransa’da sürdürecek Milletvekili Hatice Dudu Özkal, Yurtdışı Seçim Koordinasyon Merkezi’nin hazırladığı program kapsamında Fransa’daki gurbetçi vatandaşlarla bir araya gelecek. Sivil toplum kuruluşları ile toplantılar ve iftar programlarının yanı sıra gurbetçileri evlerine de gidecek Milletvekili Özkal, Cumhurbaşkanlığı seçimin Türkiye için önemini anlatacak.

24 Haziran seçimlerinin Türkiye geleceği için kritik önemde olduğunu ifade edecek Milletvekili Özkal, vatandaşlara oy verme işlemlerinin başladığını hatırlatarak, gurbetçi vatandaşlardan oy kullanmayı ihmal etmemelerini isteyecek. Fransa’da vatandaşlardan Cumhur İttifakına destek isteyecek AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Dudu Özkal, seçim çalışmalarının yanı sıra vatandaşların istek ve taleplerini de dinleyecek. Gurbetçi vatandaşların sıkıntı ve taleplerini AK Parti ve hükümetin ilgili birimlerine iletecek. Pek çok sivil toplum kuruluşuyla bir araya geleceği Bordeux kentinde yaşayan Afyonkarahisarlılarla sahurda buluşacak Milletvekili Hatice Özkal, Brive ve Limoges şehirlerine de giderek Türk vatandaşlarıyla görüşecek.

Editör: Haber Merkezi