Milletvekili Eroğlu basının taleplerini Bakan Bilgin’e iletti

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu, önceki gün basın kuruluşlarını ziyareti sırasında kendisine iletilen bazı talepleri Ankara dönüşü ayağının tozu ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’i ziyaret ederek teslim etti.

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay ve AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu önceki gün basın kuruluşlarını ziyaret etti. Ziyaretlerinde tek tek basın mensuplarının talep ve tekliflerini dinleyen AK Parti heyeti, gazetecilere destek sözü verdi.

Dün Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’i ziyaret ederek basın mensuplarının taleplerini ileten Milletvekili Eroğlu yayınladığı mesajda bu taleplerin takipçisi olacağını kaydetti.

“Basınımız önemli bir görev üstleniyor”

Eroğlu, “Basın mensupları şehrimizin adeta aynası vazifesini gören birer gönüllü elçileridir. Halkımızın doğru bilgilendirilmesi ve haber alma hakkının gelişiminde büyük katkıya sahip olan gazeteciler, vazifelerini yerine getirirken kamuoyu oluşturarak önemli bir güç merkezi olmaktadırlar. Bizim nazarımızda basın önemli bir kuvvettir. Sorumlu medya olmanın gerekliliğini yapan gazeteci kardeşlerimiz, vatandaşımızın isteklerini, şikâyetlerini ve dileklerini iyi bir şekilde alıp ilgili mekanizmaya aktararak önemli bir görev üstleniyor. Bu önemli mesuliyetleri karışışında, basın mensuplarımız vazifelerini yerine getirirken mesai mefhumu olmaksızın, zor şartlar altında, özveriyle ve meslek onurlarına yaraşır bir şekilde çalışmaktadırlar. Afyonkarahisarımızın sesi olan basın mensubu kardeşlerimizin sorunlarının çözümü noktasında üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz.” açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi