Milletvekili Ali Özkaya'dan Miraç Kandili Mesajı

Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı."Bu mübarek gecenin maddi ve manevi miracımız ile bütün insanlığın barış, huzur ve hidayetine vesile olmasını Cenab-ı Hakk'dan niyaz ediyorum" dedi.
 Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya açıklamasını şöyle sürdürdü, "Üç aylar olarak tabir edilen, içinde Ramazan-ı Şerif ve Mübarek Kadir Gecesini de barındıran mukaddes ve bereketli bir zaman dilimindeyiz. Cenab-ı Hak, insanlara sonsuz rahmet ve şefkatinin bir eseri olarak belirli vakitlere ayrı bir önem atfetmiştir. Bu mübarek zaman dilimlerini af ve bağışlamak için fırsat ve imkân olarak bahşetmiştir. Gece yolculuğu manasına gelen "İsra" ve manevi yükseliş anlamı taşıyan "Miraç" olayının gerçekleştiği gece de bu zaman dilimindedir. Miraç, âlemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimize, Cenab-ı Hakk'ın sonsuz güç ve kuvvetinin eserini göstermek için yaptırılan manevi bir yolculuktur.
Bu duygu ve düşüncelerle İslam âleminin mübarek Miraç Kandilini kutluyor, böyle mübarek gecelerin milletimiz ile bütün insanlığın barış ve huzuruna vesile olmasını Cenab-ı Hak'dan niyaz ediyorum." dedi.
 
 
Editör: Haber Merkezi