MİLLETVEKİLİ ADAYI SIVACI, PAZARCI ESNAFINI ZİYARET ETTİ

 

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili adayı Prof. Dr. Remziye Sıvacı ve İl Kadın Kolları Başkanı Av. Ferda Ertürk, beraberindeki heyetle ile birlikte Fatih mahallesindeki pazaryerini ziyaret ederek, esnaflara hayırlı işler diledi.

 

Seçim çalışmalarına aralıksız olarak sürdüren AK Parti Milletvekili adayı Prof. Dr. Remziye Sıvacı, Fatih mahallesindeki pazaryerini ziyaret etti. Esnaflara hayırlı işler dileyen Milletvekili adayı Sıvacı, alış veriş yapan vatandaşlarla da sohbet ederek, destek istedi. Esnafın sorun ve taleplerini dinleyen Sıvacı, Afyonkarahisar'a hizmet etmek için yola çıktığını belirtti. Sıvacı konuşmasını şöyle sürdürdü; “Bilindiği gibi Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun eşi Sare hanım Afyonkarahisarlıdır. Ayrıca Afyonkarahisar halkının Başbakanımıza sahip çıkacağı inanıyorum. Bizim sizlerden isteğimiz Isparta nasıl Süleyman Demirel’e, Rize Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkmışsa bize düşende Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’na sahip çıkmak ve 5-0 vekil çıkartmaktır.  Afyonkarahisar’ımız da vatandaşlarımızın siyasi görüşü ne olursa olsun bu seçim Başbakanımıza enişte hakkı için oy vermeleridir” dedi.

 

AK PARTİLİ SIVACI KAPI KAPI GEZİYOR

Öte yanda AK Parti'de ev ziyaretleri de devam ediyor. Milletvekili adayı Sıvacı, son olarak Yenice Mahallesi’ndeki mahalle temsilcisi Cevriye İçin’in evini ziyaret etti. İl Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk ve yönetim kurulu üyelerinin de yer aldığı ziyarette konuşan Sıvacı, AK Parti'nin 25. dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne daha güçlü bir şekilde daha fazla vekille gidebilmesi için gece gündüz demeden çalışacaklarını kaydetti. Sıvacı daha sonra ev ziyaretlerine devam etti.

 

ALIN TERİ VE EMEK EN YÜCE DEĞERDİR

Afyonkarahisar’da bir inşaat firmasında çalışan işçilerin 1 Mayıs İşçi bayramını kutlayan Milletvekili adayı Sıvacı, emeğin en yüce değer olduğunu vurguladı. Yurdunuseven, “Alın teri ve emek bana göre en yüce değerdir. Çünkü bizler inancımız gereği insana değer verip, emeğe saygı duyan ve alın terini kutsal gören bir anlayışla hareket ediyoruz. Ben bir hekim olarak işçinin alın teri ile birlikte sağlığını da düşünmek durumundayım. O yüzden emekçilerimizin daha iyi yaşam koşullarına ulaşmaları için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz, göstereceğiz. Sevgili Peygamberimiz ‘İşçinin alın teri kurumadan hakkını veriniz’ buyurmuşlardır. Biz de bu önemli günde tüm çalışan emekçilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.” Sıvacı’yı ziyaretlerinde İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Kadın Kolları Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleriyle partililer eşlik etti. 

Editör: Haber Merkezi