MİLLETVEKİLİ ADAYI SIVACI, HAŞHAŞ ÇAPASI YAPTI

 

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili adayı Prof. Dr. Remziye Sıvacı, 7 Haziran genel seçimleri öncesi Şuhut ilçesinde ziyaretlerde bulundu. Sıvacı, ziyaret sırasında yol kenarında durarak tarım işçisi kadınlarla birlikte haşhaş çapaladı.

 

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili adayı Prof. Dr. Remziye Sıvacı, Şuhut ilçesinde pazarcı esnafını ziyaret etti. Pazarda sıkılmadık el bırakmayan Sıvacı'ya vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Birçok vatandaş Prof. Dr. Sıvacı'yla hatıra fotoğrafı çekildi. Ziyarette bir açıklama yapan Sıvacı, esnafın kendisine gösterdiği teveccüh ve ilgiye teşekkür etti. Sıvacı "Ben hekimim, bu yönüm nedeniyle hastalarımızla her daim karşılaşabiliyoruz. Şuhut'ta da zaten Ak Parti'ye ilgi ortada. İnşallah çalışmalarımızla Ankara'ya beş vekil olarak gideceğiz" dedi.

 

REHABİLİTASYON MERKEZİNİ GEZDİ

Milletvekili adayı Prof. Dr. Sıvacı, Şuhut Asil Yaşar Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret etti. Sınıflar tek tek dolaşan Sıvacı çocuklarla yakından ilgilendi. Prof. Dr. Sıvacı ziyaretin ardından yaptığı açıklamada vekil olması halinde özel eğitim veren rehabilitasyon merkezlerine yönelik teşvik konusunda bir çalışma başlatacağını söyledi. "Burada çok önemli bir hizmet veriliyor" diyen Sıvacı "Aileler devletin desteklediği bu hizmetle aileler çocuklarına çok daha iyi sahipleniyor. Çocuklar burada gördüğü eğitimle hem hayata tutunuyor hem de ailelere destek veriliyor" şeklinde konuştu.

 

SIVACI HAŞHAŞ ÇAPALADI

Yol kenarında haşhaş çapalayan kadınlarla karşılaşan Sıvacı, tarlalarda çalışan kadınları ziyaret etti. Kadınlarla sohbet eden Sıvacı, taleplerini tek tek not etti. Kadın işçilerden oy isteyen Sıvacı sonra da eline aldığı çapa ile kadınlarla birlikte haşhaş çapaladı. Sıvacı’ya AK Parti Şuhut Kadın Kolları Başkanı Zübeyde Balı ve yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti.

 

GAZİLER DERNEĞİNE VEFA ZİYARETİ

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Şuhut Şubesi Başkanı Eftar Arslan’ı da ziyaret eden Sıvacı “Gazilere Türkiye’de yaşayan herkesin bir vefa borcu var” dedi. Sıvacı konuşmasında, “her daim onlarla birlikte olmak, destek vermek boynumuzun borcudur. Onlar canlarını vermek için yola çıkan ancak gazilik onuru ile geri dönen şerefli insanlarımızdır. Bu yüzden onları her daim ziyaret etmek ve yanlarında olmak gerekiyor. Ben taleplerini bir bir not ederek vekil olmam durumunda sorunlarını Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde gündeme getireceğim” ifadelerini kullandı.  Sıvacı açıklamasının ardından anı defterine şunları yazdı; “Allah'ın izniyle 1974 yılı Kıbrıs çıkarmasındaki üstün başarı ve gayretlerinizden dolayı teşekkür eder her zaman destekçiniz olacağımı bildirmek isterim. Her türlü soru ve şikayetleriniz de yanınızda olacağım bildirir, saygılar sunarım. Allah’a emanet olun.”

 

YARIŞLI KÖYÜNDE DÜĞÜN EVİ ZİYARETİ

Şuhut ziyaretlerinin ardından Yarışlı köyüne geçen Milletvekili adayı Sıvacı burada bir düğüne katıldı. Düğünde kadınların yoğun ilgisi ile karşılaşan Sıvacı fotoğraf çekinmek isteyenlere poz verdi. Bir süre oynayan gençleri izleyen Sıvacı daha sonra köyden ayrıldı. Sıvacı'ya Yarışlı köyünde Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, AK Parti milletvekili Halil Ürün ve çok sayıda partili eşlik etti.

Editör: Haber Merkezi