MİLLETVEKİLİ ADAYI ÖZKAL, ‘AŞURE ETKİNLİĞİNE’ KATILDI

 

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili adayı Hatice Özkal, Afyonkarahisar Belediyesi ile Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından kadınlara özel olarak düzenlenen etkinliğe katıldı. Etkinlik çerçevesinde ilimize gelen ‘Konya Bayan Grup Vuslat İlahi Ekibi’ gönülleri mest etti.

 

Muharrem Ayı ve aşure etkinlikleri çerçevesinde, “Konya Bayan Gurup Vuslat İlahi” ekibinin Afyonkarahisarlı bayanlarla buluştuğu özel etkinlik, Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. Afyonkarahisar’lı bayanların yoğun ilgi gösterdiği ‘Aşure etkinliğine’ Milletvekili adayımız Hatice Özkalda katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ın eşi Emine Çoban, Muharrem ayının, ilahi bereket ve feyzin bollaştığı, Allah'ın rahmetinin coştuğu çok özel aylardan biri olduğunu söyledi. Afyonkarahisar Belediyesi ile Kent Konseyi Kadın Meclisi'nin işbirliği ile düzenlenen etkinlikte, bayanların bu özel aydan daha fazla istifade etmesinin sağladığını kaydeden Emine Çoban, emeği geçenlere ayrı ayrı teşekkür etti.

 

ÖNEMLİ BİR KÖPRÜ VAZİFESİ GÖRÜYOR

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı ve Kadın Meclisi Başkanı Hatice Dudu Özkal ise katımlarından dolayı tüm kadınlara teşekkür etti. Kent Konseylerinin, halkla belediye arasında köprüyü güçlü tutan sivil toplum kuruluşu olduğunu belirten Özkal, “Kent konseyleri, kent vizyonunun ve hemşerilik bilincinin geliştirilmesi, sürdürülebilir kalkınma, çevreye duyarlılık, sosyal yardımlaşma ve dayanışma ilkelerini hayata geçirmeye çalışan yapılardır. Biz Kadın Meclisi olarak, Muharrem ayı ve aşure gününde bu etkinlikte tüm kadınlarla bir araya gelelim isteğiyle bu programı düzenledik. İnşallah hayırlara vesile olur” dedi. Konuşmaların ardından “Konya Bayan Grup Vuslat İlahi Ekibi" birbirinden güzel ilahilerle adeta kulaklarını pasını sildi. Afyonkarahisar’lı bayanların gönüllerini mest eden Vuslat Ekibi, program sonunda uzun süre alkışlandı.  

Editör: Haber Merkezi