Milletvekili Adayı Civelek’ten eşine sürpriz ziyaret

Afyonkarahisar Devlet Hastanesi çalışanlarını ziyaret eden MHP Milletvekili Adayı Prof. Dr. Turhan Civelek burada ilk ziyareti eşi Op. Dr. Necla Civelek’e yaptı. Karşısında aniden eşini gören Dr. Necla Civelek ise yaşadığı heyecanını gizleyemedi.

Seçim çalışmaları kapsamında dur durak bilmeden çalışan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Prof. Dr. Turhan Civelek seçim faaliyetlerini tüm hızıyla sürdürüyor. Civelek, dün de Devlet Hastanesi Başhekimi Mehmet Duran’ı, hastane yönetimini ve sağlık çalışanlarını ziyaret etti. Prof. Dr. Civelek ilk olarak devlet hastanesinden görev yapan eşi Necla Civelek’i ziyaret etti. Ziyaretten memnun olan ve duygulanan Op. Dr. Necla Civelek, eşine başarılar diledi. Turhan Civelek daha sonra Başhekim Mehmet Duran’ı ve hastane yönetimini ziyaret etti. Başhekim Duran’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Civelek’e çıkmış olduğu yolda başarılar diledi.

“SAĞLIK SEKTÖRÜNDEKİ SORUNLARI ÇÖZECEĞİZ”

Ziyaret sonunda açıklamalarda bulunan Civelek, doktor eşi olarak sağlık sektöründe yaşanan sıkıntıları çok iyi bildiğini ifade etti. Civelek, “Bugün Afyonkarahisar Devlet Hastanemizi ziyaret ettik. Ben de bir doktor eşi olarak, Op. Dr. Necla Civelek’in eşi olarak, sağlık sektörünü çok yakından takip eden bir insanım. Sağlık sektöründeki sorunları yakından bilen bir insanım. 25 Haziran sabahı milletimiz teveccüh gösterir ve seçilirsek sağlıkla ilgili üstümüze düşen ne varsa yapacağız” dedi. Civelek son olarak Afyonkarahisar belediyesinde görevli belediye çalışanlarını ve İtfaiyemizi de ziyaret etmeyi unutmadı.

Editör: Haber Merkezi