Milletvekili aday adaylığı için görüşmeleri sürüyor

 

CHP İl Başkanı Görgöz: “Milletvekilliği aday adaylığı için örgütlerimizle ve partililerimizle görüşmelerimiz devam ediyor”

 

CHP’de milletvekili aday adayı olmak isteyen il ve ilçe yönetim kurulu üyelerinin 25 Aralık 2014 tarihine kadar görevlerinden istifa etmeleri gerekiyor. Bu süreye hızla yaklaşılırken, milletvekili adaylığı için istifa edeceği dillendirilen Afyonkarahisar İl Başkanı Yalçın Görgöz, “Henüz istifa etmedim. Görüşmelerimiz devam ediyor” açıklamasında bulundu.

CHP’de şimdiye kadar Av. Hatice Gök, Av. Burcu Kayıkçı, Veli Cengiz ve Şeref Ceylan milletvekili aday adayı olduklarını açıklarken, kulislerde mevcut milletvekili Ahmet Toptaş'ın yanı sıra Afyon Gazetecileri Cemiyeti (AGC) 2. Başkanı, Mali Müşavir Gün FM Sahibi İsmail Akar, Av.Ramazan Akgöz ve eski milletvekili Av. Halil Ünlütepe’nin de aday adayı olacağı konuşuluyor. Merkez İlçe Başkanı Dr M.Kemal Dermirkırkan’ın ise bu dönem beklemede kalacağı da edinilen bilgiler arasında.

 

GÖREVİMİZİN BAŞINDA OLMAMIZIN GURURUNU YAŞIYORUZ

Halen CHP Afyonkarahisar İl Başkanlığı görevini yürüten ve adı milletvekili aday adayları arasında geçen Yalçın Görgöz ise dün yaptığı ve “Sayın basınımızın ve kamuoyunun dikkatine” şeklinde başlayan yazılı açıklamasında, 27 Mayıs 2012'de göreve geldiğini belirterek, şunları söyledi: “Uzun yıllar partinin değişik kademelerinde görev alan, çalışan bir partili olarak bu onurlu görev ve sorumluluk, benim ve arkadaşlarım için her şeyden önce gelmiştir. Aldığımız bu zorlu ama bir o kadar da onurlu görevi, örgütlerimiz, partililerimiz ve halkımızla beraber dayanışma içerisinde çalışarak bu güne kadar sürdürdük. Halen görevimizin başında olmamızın gururunu yaşıyoruz.

 

GÖRÜŞMELERİMİZ DEVAM EDİYOR

Son günlerde bazı basın organlarında çıkan, ‘İl başkanlığı görevinden istifa etti’ şeklindeki haberler doğru değildir. Milletvekilliği aday adaylığı için örgütlerimizle ve partililerimizle görüşmelerimiz devam ediyor. Süreç tamamlandığında gerekli açıklamayı tüm basınımızın huzurunda yapacağız.  CHP Afyonkarahisar İl Örgütü görevinin başındadır ve görevini başarıyla sürdürmektedir.”

  

 

RESİM ALTI

 

CHP’de en iddialı aday adayları olarak mevcut Milletvekili Ahmet Toptaş ve Gazeteci İsmail Akar’ın adı öne sıralarda yer alıyor

 

Editör: Haber Merkezi